søndag den 6. juli 2014

MIN "LAILA"- JAKKE!Jacket: vintage/ Shirt: vintage/ Pants: Global / Ring: MILS design


Jakken har hængt i skabet siden jeg var 16 -eller-noget. Jeg har altid været vild med den, fordi den er shiny, anderledes og lidt vild i det - Men hver gang jeg har taget den ud af skabet, er den blev pakket tilbage igen. - den har nemlig haft et par really-huge-and-crazy-80'er-skulderpuder, der gjorde mig helt trekantet over ryggen. Men nu har jeg ( efter 15 år :/ ) pillet dem ud og her hverdags- flasher jeg så min "Laila"-jakke i Viborgs gader :) 
Efter jeg nu endelig har taget den i brug, ser jeg så de her fede sko på ASOS ;) - Det rumsterer altså lidt, tænker om der skal flytte et par "Laila"- sko ind også!? ;) 

Håber I nyder søndagen <3 


I bought the jacket when I was 16-something, but never worn it because of crazy big shoulderpillows. I have just removed them and now its just perfect ( cant belive this took me 15 years :D)  Anyway - the shiny and allmost wet-looked quality is really cool. I just found these shoes on sale - I wonder if I should buy them, too!? ;)12 kommentarer:

 1. Nogle gange betaler det sig at gemme guldet, og finde det frem igen på rette tid, den er virkelig fed... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA Heidi, den her jakke er jo beviset på, at man IKKE skal smide noget ud... Har du noget imod lige komme forbi en dag og hjælpe mig med at forklare det til Hasse?? ;)
   Jeg gemmer rigtig mange ting, også ting der altså ikke bliver taget i brug, men den her jakke er jeg rigtig glad for lige nu :) Go aften til dig <3

   Slet
  2. Der er så meget mænd ikke forstår... ;0)

   Slet
 2. Jamen de sko er da det perfekte match....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik Camilla??? Jeg har virkelig været tæt på at klikke dem hjem, men nu har jeg næsten lige købt sko og det er måske lidt overkill, men de er nu fine... ;)

   Slet
 3. Så fin den blev uden skulderpuder.. -og dig med!
  Det lyserøde hus er da den perfekte baggrund.. Tag det med hjem ;-)
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 - Jeg har tænkt på, om vores lille murstenshus skulle have en farve... men det er bare som om, at det ser finest ud når de farvede huse står sammen, eller kan det godt virke lidt som en tosse der har fået en ide der bare ikke helt virker i et farmorkvarter... men jeg har nu ikke noget imod at være "hende tossen", hvis vores hus blev lyserødt på den der fine måde :D kram

   Slet
 4. Elsker de tre fine huse i Lille Sct. Pederstræde, går dagligt forbi! Og sikke labert tøj :-)
  - Sara

  SvarSlet
  Svar
  1. Og med tre mener jeg jo selvfølgelig fire! ;-)

   Slet
  2. Det er bare SÅ hyggeligt der - jeg kender slet ikke Viborg, men vi kom forbi og jeg falder pladask for pasteller på stribe :) Men jeg blev lidt genert ved at stå der og tage billederne, for der kommer en del mennesker forbi, der var også nogle der kørte forbi og råbte noget ud af vinduerne - men så har jeg da prøvet det :D Virkelig fine huse - jeg skal snart forbi Viborg og se mere af byen, helt bestemt. Go aften til dig :)

   Slet
 5. Rocker-Laila! Hvor er den fed :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - haha, ja jeg tror altså vi kan blive enige om ret mange ting ;D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...