lørdag den 5. juli 2014

KERAMISKE LÆKKERIER!

I sidste uge besøgte jeg Helle Rittigs værksted i Dråby ved Ebeltoft. Jeg er flere gange gået forbi vinduerne og haft øjne på stilke efter alle de fine keramik pasteller. Det minder mig allermest om farverne på en lille sukker-halskæde, og jeg drages af den lette glasur. De små fiskehoveder får mig til at smile - der er mange lækre sager i butikken.

Jeg blev inviteret ned i værkstedet, og jeg har glædet mig til at dele lidt billeder med jer derfra :)Jazz i højtalerne, støvede pensler, pastelfarver og hylder fyldt med fine sager - Et stort og lyst lokale, der indbyder til at være kreativ. Faktisk fik jeg helt lyst til selv at have sådan et sted - Kender I ikke det, at man bliver helt optaget og imponeret af en energi og passion!? :)

De færdige vaser, kopper, fade mm. pryder hylderne i Helles butik.


Jeg er vild med de små rillede og enkle vaser, alle farverne passer lige ind hos os :) Der er flere billeder af Helles keramik på hjemmesiden lige her.  

Om lidt skal der laves hjemmelavede burgers, det er en rigtig dase-lørdag her. Jeg har været et smut forbi Århusklunserne og fundet lidt loppe-sager - i morgen skal jeg nemlig indrette terrassen med lidt planter og dims.  

Husk - det er på mandag, jeg trækker en vinder af den seje giveaway, du kan nå at være med lige her.

Go' aften til jer <3 

12 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du er vilde med de fisk, de er rigtig fine. Krusene kunne jeg godt bruge et par stykker af, dem er jeg ret vild med, men der er langt hjem, hvis jeg skal hente dem ;-)

  Kh Camille Milk
  www.milkogco.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt for langt Camille - men tænkte nok du også ville synes om alle de farverige sager. Jeg har i hvert fald luret vi har samme smag på nogle ting ;) Go aften til dig <3

   Slet
 2. Jeg er forelsket i det spejlæg. Det måtte meget gerne flytte ind i mit køkken :D

  //Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare så fint, men se lige størrelsesforholdet til koppen ved siden af, tror altså det ville fylde en del i dit køkken rikke!? ;) Det er et lille kunstværk :)

   Slet
 3. Sikke nogle smukke sager - jeg vild med både former og farver! Åh, det er bare så inspirerende at gå på opdagelse i andre kreative sjæles værksted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig, jeg var meget betaget - det er virkelig et skønt sted - kreativt rod, der findes ikke noget bedre - det var ret svært at vælge billederne :)

   Slet
 4. Hvor er det bare ring tinge. Ved du hvad priserne er? Tænker især på vaser og krus.
  Mvh Signe L

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Signe - jeg husker ikke de konkrete priser, men vaserne var i flere størrelser og uden jeg kan sige det præcist mener jeg de kostede fra 200-500.. Hvis der er noget konkret, kan du uden tvivl skrive til Helle via hendes hjemmeside. Rigtig go' aften til dig og beklager du har måttet vente lidt på svar, den ene dag tager den anden her hos mig for tiden :) kh mille

   Slet
 5. Total lækre ting hun laver... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA enig Heidi - flere af tingene måtte gerne bo her hos os :)

   Slet
 6. Dejligt indlæg :) hvor er der meget skønt at se på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kristina <3 Hver gang jeg falder over noget fint keramik, en flot glasur eller form, så sender jeg dig en tanke :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...