fredag den 4. juli 2014

FLAGSTANG SOMMERMARKED!


Sommer i Danmark, sandaler, kaffe-to-go, en veninde under armen og så lidt lopperier - Ih, jeg kan ikke få nok! ;) - Som I ved, har jeg netop været til loppemarked i Mejlgade - Nu pakker jeg bilen og tager af sted igen.

- Søndag den 13. juli er der nemlig, endnu engang, stablet et fint Flagstangs-marked på benene i Mølleparken i Århus. Jeg elsker søndage, hvor byen summer, og man kan spise brunch og gå på loppetur. Flagstangs-marked har eksisteret siden 2010, og det plejer at være drøn-godt!
Jeg har selv flere gange slentret rundt med mine veninder og gjort et par rigtig lækre fund. Stemningen er super-hyggelig, og det er virkelig et af de markeder, jeg ser frem til i Århus!
Det er første gang, jeg prøver at have en stand på markedet - jeg glæder mig.

Sæt lige et stort kryds i kalenderen ;)
Flagstang Sommermarked - Søndag den 13 juli 2014, kl. 10.00 - 15.00 

Hvis du har lyst til at komme forbi, kan du læse mere om markedet på deres facebookside lige her, eller deres hjemmeside www.flagstang-markeder.dk.

Den store loppe-sæson er skudt igang. Jeg satser på at sælge hele butikken til rigtig billige priser ;) - Hvis I kommer forbi markedet, så lov mig, I kommer hen og siger hej - det synes jeg vil være super hyggeligt!

Rigtig go' aften til jer <3 5 kommentarer:

 1. Åh det kribler også i mig for snart at have en loppestand igen. Godt salg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - jeg er klart bedre til at kigge på lopper end til at sælge, kræmmer bliver jeg aldrig, men jeg kan vel gå rundt at kigge lidt ved de andre på dagen :)

   Slet
 2. Årh, det er så hyggeligt! Det gad jeg virkelig også godt! Mon der stadig er flere pladser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Louise, skriv lige til Sara - adressen er på deres hjemmeside, det kunne være så hyggeligt hvis du også kom :)

   Slet
 3. What's up friends, its enormous paragraph concerning educationand fully explained,
  keep it up all the time.

  Also visit my blog - this domain

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...