torsdag den 3. juli 2014

SVENSK HÅNDVÆRK!
Så er sommer-sandalerne i hus - jeg er pjattet med træskosandaler! De er virkelig behagelige at have på - og så er de perfekte både til kjole og jeans. Jeg har fundet dem på udsalg lige her ;)

Jeg er lidt nysgerrig - hvad leder I efter når der er udsalg - og har I mon sommer-shoppet på nettet?

Go' dag til jer <3


I just bought these on sale - they are very comfortable - I'll wear them all summer ;) 

19 kommentarer:

 1. Min mor havde savlet! Hun besøgte Brasilien tilbage i... Bum bum.. 2000? Måske? Og kom hjem med intet mindre end 8 par træskosandaler - undskyldningen var, at de kostede intet dernede ;)
  Glad torsdag til dig :)

  //Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Rikke, lige der får jeg sådan lidt sommerfugle i maven, får helt lyst til Brasilien, ferie, billige fund, og wow 8 par sko :)- det lyder helt fantastisk - din mor må virkelig have haft følelsen at der var guld i den kuffert :)
   Kan du ikke låne lidt af de mange par, eller efter 14 år er de måske utrådte og røget på genbrug!?
   Go aften til dig klem Mille

   Slet
 2. Tak for sidst søde Mille, så hyggeligt at møde dig ude i virkeligheden :-) Du fandt et par i sorte og på udsalg, endnu bedre. Må vist lige forbi det link ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Pia, hvor var det bare en dejlig dag - og skønt endelig at møde dig :) Jeg gik fluks igang med at lede og de her er både billige og fine, jeg er vildt glad for dem :)
   Jeg håber vi ses snart igen :)

   Slet
  2. I ligemåde Mille :-) Håber også vi ses igen inden længe!

   Slet
 3. Ej hvor er de fine mille 💕

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Tenna, jeg kunne heller ikke stå for dem. Jeg var til et arrangement, hvor en fin pige havde dem på, jeg blev mindet om dem og måtte selv eje et par- man kan blive helt inspireret :) Go aften til dig

   Slet
 4. De er såååå fine. Har du taget samme størrelse som du normalt bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været lidt bagud med kommentarer, beklager Carina, mon du allerede har købt og betalt :) Jeg har altid været en 39 i sko men efter jeg har været gravid er min fødder lidt større ( damn you kid ;) ) men fordi der sjældent er halve numre køber jeg bare 40 nu, men de passer fint, så du kan roligt bestille den størelse du normalt bruger :) Jeg er rigtig glad for mine ;)

   Slet
 5. Ja jeg elsker også mine. Har et par helt mangen til, også et par Hasbeens - som holder udsalg i øjeblikket! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Cat.. - det er da farligt at skrive til mig, jeg må strakt ind og lure ;) ;) - Swedish Hasbeens har nogle rigtig fine modeller, men de er også lidt dyre synes jeg - de her er super fine til prisen :)

   Slet
 6. Hvor er de skønne i sort også! ..og sikke en pris, det lokker lidt ;-)
  Hav en dejlig dag til FU! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Prisen lokker mega meget - synes da du skulle have sådan et par!;) Jeg kom desvære ikke til FU.., jeg blev forhindret og det var simpelthen så ærgerligt. Jeg var den eneste der ikke kunne være med, var ærgerlig sådan helt vildt - men håber der bliver flere arrangementer - tak for tanken søde du!

   Slet
 7. Svar
  1. Ja Louise, jeg måtte bare trykke køb :) :)

   Slet
 8. Øj, de er fine. Har ikke været på udsalg, da jeg ingen indkomst har denne måned (damn you, a-kasse), men var i genbrug igår og scorede 4 ubrugte lækre sager, til sølle 120 kroner :D
  Det var et hit.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nårh ja Anne - glæden for afsluttet eksamen får hurtigt sin ende når man mødes af den der akasse karantæne - uf jeg kan godt huske det, og om sommeren har man altså lyst til at futte lidt penge af på drinks, og kjoler og lopper og ja.. sko! Genbrug er et hit, altid ;) Kram til dig

   Slet
 9. Jeg leder/ønsker mig faktisk netop sådan nogle, skal lige lure it link. Men kommer til at tænke på hvordan de er for folk som jeg, der har tendens til revner i hælen. Er de ikke lidt hårde at gå i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk overasket over hvordan de er at have på, synes slet ikke de virker hårde, selvom sålen ikke gir sig. Altså jeg synes de er lidt trælse at køre i bilen i, ved ikke om det bare er mig, men tror jeg skal have et par "køresko" med mig hvis jeg skal køre langt ( det lyder vist lidt farmor agtigt) :D Men det er det eneste jeg har tænkt på. Jeg synes det er vildt fine sko til prisen. Du kan jo købe dem, gå lidt rundt i dem hjemme og hvis du ikke synes de er noget, så bare returnere dem!? ;) Go aften til dig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...