mandag den 7. juli 2014

EN HELDIG GIVEAWAY-VINDER!

Ud fra alle de hilsener der er skrevet på indlægget til den her giveaway - ville jeg ønske jeg kunne sende lidt mere luv' i form af telefoner ud til jer. - Hold fast hvor er der mange telefoner med ridser og tape og gamle "knogler" derude :D - Men jeg har desværre kun mulighed for at sende én telefon af sted...

Jeg har trukket vinderen med hjælp fra random org - det blev nummer 78
Kæmpe stort tillykke til Cille Zwilbert :)

Send mig fluks en mail med din adresse, så skal jeg sørge for, at et stk Huawei AP7 bliver sendt i din retning! ;)

Tusind tak fordi I gad at være med, fordi I kigger med her hos mig og for de fine hilsener.

Masser af sommerkram 

fra Mille <3 

2 kommentarer:

  1. Juuuhuuuu! Hvor er jeg bare heldig! Og mail er sendt:-)

    SvarSlet
  2. Tillykke til den heldige vinder... :0)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...