tirsdag den 8. juli 2014

KREA-LØRDAG!Jeg har været i Viborg til krea-lørdag med de sødeste blog-duller - Nogle jeg kendte i forvejen, og andre jeg endelig fik sat ansigt på. :)
Jeg stolede blindt på en oldgammel gps i bilen, der førte mig over stok og sten, men jeg fandt da frem til sidst og blev meget imponeret over Trangbæk, hvor arrangementet blev afholdt.

Det var Louise og Mejse der havde arrangeret og inviteret - det var virkelig en gennemført dag. - Der blev grinet og sludret, drukket kaffe, spist lækkert chokolade og kreeret de fineste sager <3


En ny uge er skudt igang - Jeg har travlt på arbejdet med at tegne og runde diverse opgaver af, inden jeg går på ferie på fredag. Jeg har ingen faste planer for ferien endnu. Jeg har hele 3 uger alene med lille Hector, og vi skal finde på noget at lave sammen. Jeg vil gerne et par dage til KBH og besøge min søster, vi skal også være sammen med gode venner, og vi skal ferie-dase den herhjemme på terrassen. Dog vil jeg gerne have lidt flere planer pakket ind - Jeg har kigget efter et højskoleophold med børn, men de fleste steder er for lidt ældre børn, så tror ikke det lige bliver det. Har I mon nogle ideer til ferie med småbørn? :)


Håber I får en skøn og sommerfyldt uge <3  


6 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det bare hyggeligt ud. Har selv printet vaffelisskabelonen, så nu vil jeg også igang med at krea'e den igen :)

  Håber du finder nogle gode planer til dig og Hector. Der er et super fedt koncept på AU, der hedder Sommeruniversitetet for Børn, og som i år handler om magi, men det er først fra 9 år desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag er det regnvejr Marina, mon du sidder og laver en masse fine is med krymmel på toppen!? ;) Jeg er praktisk gris i dag, vasker tøj og ordner og drikker masser af kaf' - Mine blomster i haven har sukket efter vand så det gør ikke så meget med lidt dryp.
   Jeg er sikker på Hector og jeg finder på lidt planer - nu skal jeg bare helt ned i gear :) Go ferie til dig <3

   Slet
 2. Hvor er det bare nogle skønne billeder du har taget og hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Kristina - Jeg ved hvordan det er med det hele, men Jeg håber snart vi ses igen...! Jeg håber I får en dejlig sommer - jeg følger jo med på ig, det er hyggeligt. kram

   Slet
 3. Jeg får helt lyst til at sætte mig ned og sysle... Min have bugner pt. af smukke stauder, så der bindes flotte buketter på livet løs, også en dejlig kreativ aktivitet... Små børn har jeg ikke længere, men noget vi gjorde meget i da de var mindre, og stadig gør, er at pakke køletasken med alskens lækkerier, en engangsgrill under armen, og så bare køre/cykle ud i det blå, indtil vi finder det helt rigtige sted at slå os ned... Vores unger elskede det, bare en bold eller 2 med i bilen, et spil osv. I dag pakker vi madkurven og kører til stranden, nærmere betegnet Rømø.... :0) Rigtig go sommer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det dejligt og fint med dine buketter Heidi - jeg har netop gjort terrassen fin og indbydende - måske jeg viser lidt billeder en af dagene - jeg har nemlig slet ikke grønne fingre, så jeg er ret stolt. :D
   Tak for dine bud på sommerideer, tror det er lige det vi skal, Hector og jeg - tage små ture med en madkurv, det er bare så hyggeligt, og med en dreng på 2 år kræver det ikke det vilde.
   Mine forældre har boet 6 år på Rømø, så jeg kender bestemt stranden og livet derovre ;) Rigtig go' søndag til dig og tak for dine søde hilsener, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...