søndag den 13. juli 2014

LOPPE-SOMMER!
Jeg har været på kræmmermarked, hold nu fast, UDEN at købe noget!! (eller næsten..) ;) En hyggedag i solskin med min søde veninde og lille Hector. Note til mig selv: Sig ikke noget om is til barnet FØR man er ved is-huset! - Der var en lille fyr, der gik rundt blandt de mange loppeboder med et : "Hvor er der is mor?? mor.. moaarr, hvor er der is?? Er der is her mor??! "Her er der da ik' is mor??" - En liiiille smule stress - Måske faktisk derfor jeg ikke fik købt noget.. Andet end is! 

Så er sommerferien skudt igang og jeg glæder mig til at nyde tid og hygge med skønne mennesker. Jeg håber, at kameraet bliver fyld op med sommerglimt. Jeg regner bestemt med, at jeg tjekker ind her på bloggen med "postkort" fra dagene, kig endelig forbi ;)
- Det sidste billede siger det hele - jeg håber, I nyder stort og småt, og at I er omgivet af sommervarme. Jeg kan slet ikke sige det nok - Tak for jeres besøg her på siden og for de søde kommentarer - det gør det ekstra skønt og hyggeligt, at dele mine hverdags-glimt her på Helt & Aldeles <3

Sommer-klem fra
Mille   

6 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud. Hvor har du været på marked henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Carina - sent svar tilbage til dig - der gik sommerferie i den så jeg er lidt bagud med at svare på mails og hilsener. Tak for din hilsen - markedet var på tangkrogen i Århus, det er der hvert år, så skal jeg lige ned og lure :)

   Slet
 2. Wauw, det ser hyggeligt ud. Jeg elsker bare bøhmiske vinglas - synes de er SÅ fine. Overvejer konstant at starte en samling, men kan ikke beslutte om det skal være et væld af regnbuens farver, eller om jeg fx skal holde mig til de flaskegrønne. Tsktsk. Dilemma. Men synes de ville være henrivende til særligt mågestellet :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ELSKER de glas - min veninde har dem i de fineste farver - en nytårsaften dækkede hun op med dem, det så virkelig flot ud, siden har jeg drømt om en i blå og i rød og i gul og i ... :)

   Slet
 3. LOPPEFUND ;) elsker det ! Hvor er det fint det lille hjerteskilt. Jeg tror altså snart at jeg skal ryde ud i mine skuffer og skabe og sælge ud, ..... så kan nyt komme ind ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde - jeg elsker de mange lopperier, men indimellem får jeg lyst til at rydde ud og op - skabe plads og ro og orden - men efter noget tid er jeg tilbage igen, jeg elsker nips og dims og sager, sådan er det bare ! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...