tirsdag den 15. juli 2014

DIY - ET REGNVEJRS-PROJEKT!

Mit barndomshjem var i 80'erne fyldt med vægtæpper og hængeplanter, og jeg smiler over det igen er blevet populært i boligindretning. Jeg synes, små hængeplanter er en fin måde at få liv og grønt ind i stuen. 
I dag har jeg lavet de små potter - det er nemt og enkelt at personliggøre sine potter eller blot bruge dem, som de er.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, man kan hænge potterne sammen eller hver for sig - have urter i og hænge dem i køkkenet eller planter og blomster, der pynter i stuen. 

Alt, du skal bruge til projektet, er potter, planter, bomuldssnor og en saks. 
4 snore bindes sammen med ca 10 knuder i bunden - man kan eventuelt pynte med perler. Derefter deler man snorene og hæfter dem i knuder rundt om potten - Man kan se fidusen ud fra billederne!;)
- Nogle potter kræver flere knuder end andre for at holde. 
Den prikkede potte har jeg tegnet med en permanent tush, og den grønne potte har jeg lavet med marmorteknik af mintgrøn neglelak. ( Husk, hvis I får lyst til at pynte med neglelaksrester, skal det gøres ude i fri luft :) ) I kan også finde meget mere inspiration til potterne, hvis I googler Hanging plant  ;)


Når nu vi ikke kan gøre så meget ved regnvejret, er det lidt hyggeligt med små indeprojekter ;)
Go' aften til jer <3


16 kommentarer:

 1. ihh hvor ser det fedt ud mille :) jeg tror at jeg vil igang med et regnvejrsprojekt, jeg også.. vil starte en hjemmeside med salg af gode og billige loppefund, men hvordan mon en ikke IT-nørd gør det? Jeg må sysle.. kram fra my

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde My, det er så skønt med små projekter, snart kommer efteråret, så må vi have gang i kreahulen og lave fine sager :)

   Slet
 2. PERFEKT barselsprojekt til den nye lejlighed.... Tak for DIY. De er SÅ flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak - tænker også lige de ville være fine hos jeres sted - og tænk du allerede snart skal på barsel, tiden flyver... Go aften til dig <3

   Slet
 3. Svar
  1. Tak - det er nemt og enkelt, du må igang :)

   Slet
 4. Mille du er så sej og inspirerende!

  SvarSlet
 5. Ih så fine de er! Vil du ikke vise, hvordan du laver den der marmorteknik med neglelak? Det kunne jeg godt tænke mig at se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne, ja det kunne være jeg skulle lave en DIY - det er ret sjovt at lave marmor papir. Det er vand, maling ( eller neglelak) og så papir eller sager. Jeg synes det bliver så fint :)

   Slet
 6. Hvor er de bare lækre!! Jeg må snart i gang med det dér... Jeg har længe tænkt og tænkt. Du får det til at se så nemt ud ;-)
  Hav en dejlig dag og hils de pæne pæne hængeplanter.. Mest den med prikker ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig nemt, du må lave et par stykker til jeres nye sted :) Jeg har lavet et par til terrasen - synes det er super fint med forskellige højder af planter :)
   Go' aften til dig Gabby - håber I nyder sommeren :)

   Slet
 7. Så fine!! Har knyti en sånn blomsterhenger tidligere, men nå fikk jeg lyst til å pimpe blomsterpotter også. Tusen takk for masse inspirasjon på bloggen din, er stadig innom å titter :) Meg og min søster har akkurat startet blogg vi også, du må gjerne titte innom hvis du vil :D www.forgetmenotblogg.blogspot.no Ha en fin dag videre! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Janne - jeg glæder mig til at følge jeres blog, hvor er den fin. Skønt med et projekt sammen med din søster :) Jeg glæder mig til at blogges ved.

   Slet
 8. Hvor er det bare pænt og enkelt! Jeg lurer lidt på hvordan den marmoreringsteknik med neglelak skal gøres. Har du et link til en DIY?

  SvarSlet
 9. Hvad hedder den plante som er lidt hvid i farven ?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...