lørdag den 21. juni 2014

Test af Huawei AP7 + GIVEAWAY

Jer der læser med her i mit lille Helt&Aldeles univers, ved at jeg elsker at fotografere - jeg har næsten altid mit kamera i tasken. Men for tiden er der lidt "knas" både mit kamera og også min telefon, så det var oplagt, da jeg blev spurgt om jeg ville teste en Huawei Acsend P7. Her er kamera funktionen på både front og bag- kameraet nemlig kommet i højsæde og begge tager skarpe og klare billeder.  

Jeg har tidligere haft det sådan - at jeg bare skulle have en telefon der kunne ringe og skrive sms. Med tiden er der kommet lidt flere krav - et af dem er kamerafunktionen! Jeg bruger mobil-kameraet mange gange i løbet af en dag, både på mit arbejde og her hjemme - Til Instagram, billeder af Hector, hverdagsliv og situationer jeg gerne vil forevige. 

#upgradeyourselfie
- Huawei telefonens frontkamera er 8 megapixel opløsning og det er muligt at tage selfies der ikke er grynede. Faktisk er der et redigeringsprogram - hvor man kan skrue op og ned på et "skønheds-barometer" der udglatter huden ;) Man kan nemt få dukkeagtig hud, men det er sjovt at lege med. I redigeringen man man også lægge filtre og ramme på sit billede samt redigere i lys og skygger, lidt ligesom i Instagram. 
- Jeg tager ofte selfies sammen med lille Hector og med den brede skærm og panoramafunktion, kan man være flere på billedet uden skæringer;)

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde jeg ikke er glad for min Iphone - for det er jeg! - MEN når det kommer til kameraet, må Iphone 4S se sig slået. Ovenstående billeder er uredigerede - Huawei vinder klart i farver og skarphed! Kameraet er 13 megapixel og billederne er virkelig flotte.  

Jeg synes Huawei-telefonen har et super lækkert og enkelt design. Den er smal, og den vejer ikke så meget. Den er pakket i en stilfuld indpakning og går man op i den slags, (som jeg altså gør ;)) er det en fornøjelse at pakke den ud. Der er tænkt på de små design-detaljer og det kan jeg godt lide. 
Når det er sagt, synes jeg telefonen er en anelse stor. Det skal man vænne sig til i forhold til at skrive sms'er og i hele taget, når man skal have den med sig. Jeg tror det måske handler om tilvænning - Telefonen har i hvert fald overrasket mig positivt - Især kamerafunktionen!  

Og nu til en vild overraskelse - Jeg har nemlig fået lov til, at forære en Huawei AP7 til en af jer søde og skønne læsere! ;)

Vind en Huawei Ascend P7 
- Alt I skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg - En hilsen med navn og email-adresse, så jeg kan få fat i den heldige Huawei-vinder. Vinderen trækkes mandag den 7 juli. 

Go' aften til jer <3


Indlægget er lavet i samarbejde med Huawei - Billeder, ord og meninger er mine egne! 

83 kommentarer:

 1. Sådan en chance kan man ikke lade forpasse ;-) Min samsung trænger vidst efterhånden til en udskiftning, så jeg håber og krydser fingre :-)
  Katrine katrinefoens(a)gmail.com

  SvarSlet
 2. Wow. Den vil jeg gerne vinde :-) selmaoglinea(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Jeg deltager også gerne. En ny telefon er virkelig på min ønskeseddel. majahoegh(a)gmail.com

  SvarSlet
 4. Hvor gider jeg bare mega godt vinde den der - har aldrig haft en fin telefon, og hvis jeg ikke vinder en får jeg det nok heller ikke (:

  - Kit

  SvarSlet
 5. Det ville bestemt ikke gøre mig noget at vinde den. Har længe kigget efter en ny telefon, men når man er på SU må man jo prioritere - og mobilen er blevet nedprioriteret til fordel for økomad og den slags. Dvs. at jeg de sidste 2-3 år har arvet min kærestes mobiler når de ikke længere har fungeret ordentligt - smartphones han i forvejen selv har "arvet" fra arbejdet, hvor de lå til bare at blive smidt ud.
  Så jeg krydser fingre. :)

  mia@hybenoghavtorn.com

  SvarSlet
 6. Nøøøøøøjjj!!! Den vil jeg gerne vinde :) Og give til min dejlige datter Sille, som fylder 11 den 16 juli ;)
  Jeg krydser fingre helt vildt!!!
  Kh Mette
  mette@spex.dk

  SvarSlet
 7. Hvor vildt! Ville elske et bedre kamera på telefonen. :-) Lktl2(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Den lyder virkelig vild den telefon! Min er super klar til at komme på pension, tager grynede billeder har tape på siderne og med revne i skærmen. Så det ville i den grad være kærkomment med sådan en smart sag, jeg er også nået den alder hvor jeg har brug for et "skønheds-barometer", der kan udglatte lidt :)

  Fingers crossed!
  /Lou - goldenghettoblog@gmail.com

  SvarSlet
 9. Den vil jeg rigtig gerne vinde...rigtig god sommer. louiselebeck@gmail.com

  SvarSlet
 10. Vildt nok! Den telefon vil gerne hjem i min lomme og bo ;-)
  ellen.sloth@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Øj her må jeg være med!!
  Jeg har desværre total skadet min Samsung og måtte så anskaffe mig en ny.
  Og valget faldt af nød på den billigste smartphone jeg kunne finde. Jeg er faktisk ok glad for den... Men kameraet er forfærdeligt og pludselig har jeg opdaget hvor meget jeg faktisk bruger det til dagligt.
  Jeg er vildt misundelig når jeg ser dine billeder! Sådan en mobil MÅ jeg eje!!

  Kh maj
  maj.dalsgaard @gmail.com

  SvarSlet
 12. Tak for ord og anmeldelse. Den er helt sikkert solgt til mig :-) jeg går og kigger efter smartphone da min er ved at synge på sidste vers.
  Mette mettemoller63@gmail.com

  SvarSlet
 13. wauhhhh....... der er en forskel fra Iphone til den her! Så smukke farver den kan vise! Lækkert touch med at vise den forskel! Det ser ud til at skærmen er dejlig stor, godt til hyggelige film i bilen ;) Jeg sniger mig også med i en give-away..... rasmusromme@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Lækkert, den gad jeg godt prøve :) hilsen Cecilie (ceciliethuesen@gmail.com)

  SvarSlet
 15. Deltager! Kunne virkeligt godt bruge en smartphone, har aldrig ejet sådan en :-)))
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 16. Smider lige et lode i puljen ;)

  Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 17. Sikke en telefon! Det er også på tide at nogen kan konkurerer lidt med apple. Jeg krydser fingre, eigilak@live.dk

  SvarSlet
 18. Jeg vil gerne være med! :-) natazcha @ gmail . com

  SvarSlet
 19. HVOR ER DEN SMUK. Den ville jeg elske at tage endnu smukkere billeder med, lytte god musik samtidig, læse en bog og inspirationsgode blogs. Smuk, smuk, atter smuk. katrine.ingemann@gmail.com

  SvarSlet
 20. oh, maybe the luck is on my side? greetings from potsdam/germany!!! sylvie from babaprincesse :)

  SvarSlet
 21. Jeg krydser fingre, den vil jeg godt nok gerne eje!!
  // Mette - mette-laursen@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Hold da op, sikke skarpe billeder, den telefon må meget gerne komme hjem til mig :) Hav en dejligt søndag. KH. Lene

  SvarSlet
 23. Jeg overvejer at opgradere min telefon til en som tager bedre billeder, så ville perfekt at vinde denne :)

  / Pernille - borregaard87@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Den ser lækker ud! Og eftersom min Sony Ericsson har valgt at gå i frø, kunne jeg godt bruge noget nyt hardware :-)

  Vh Anne T.
  atoft83@gmail.com

  SvarSlet
 25. Åh, hvor lækkert! Og fedt at du lige viser forskellen på kamera fra din egen til denne :) Min htc synger på sidste vers, så er netop på udkig efter en ny telefon med et super kamera, da jeg mest bruger den til min blog og til instagram :)

  mail@kristinalyngsoe.dk

  VH Kristina

  SvarSlet
 26. Hvor er det bare en fed give away :)
  Jeg oplever desværre mange problemer med min telefon fortiden og elsker at tage skønne billeder på farten, hvor kameraet ikke lige er kommet med.

  Hav en rigtig dejlig søndag.
  Mange hilsner fra Dianna

  SvarSlet
 27. Det var da en fantastisk give away :-)

  Christina
  csteffansen@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Ih, den vil jeg godt nok også gerne vinde - trænger ret desperat til en ny telefon, og den Huawei ser så fed ud. Og det er jo tydeligt på dine billeder, at den tager super gode billeder. Jeg krydser fingre :)
  Mange hilsner
  Janne (nielsenjanne(a)gmail.com)

  SvarSlet
 29. Det ville være en absolut fornøjelse at vinde! Jeg render rundt med en 4 år gammel HTC Desire, som jeg hele vejen igennem har ELSKET! Men den er gammel. Og gider ikke rigtig lege med mig mere.

  Rikke, rhansen.wi@gmail.com

  SvarSlet
 30. Sindsyg gode billeder den tager, deltager meget gerne i den fantastiske give away :0)
  Kh. Katjaastrup@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Åh, hvem kunne ikke godt bruge en ny mobil. Især med så godt et kamera. Det kunne være skønt.
  Mvh pernille (a) styledesigncreate.com

  SvarSlet
 32. Pick me!

  Sgz948@alumni.ku.dk

  SvarSlet
 33. Åh manner, den gad jeg virkelig godt vinde!
  Kh. Mette (mette.suberling@gmail.com)

  SvarSlet
 34. Har hørt meget godt om Huaweis nyere smartphones, så krydser da fingre for at jeg selv kan få lov at opleve det :)

  Mvh Søs
  kontakt@chinavianliving.dk

  SvarSlet
 35. Satser, x'er fingre og håber i den grad :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 36. Denne ville jeg gerne glæde min kæreste med.
  Der er noget ting der går ham på pt - så denne ville bestemt hjælpe.

  Natanjasimony@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Wow hvor fedt! trænger efterhånden også til en opdatering af mobilos.. Leark@ofir.dk

  SvarSlet
 38. Jeg kunne godt trænge til en ny telefon efterhånde, da min iphone 4 er ved at være godt slidt, og huawei'en lyder bestemt ikke som en dårlig telefon :)

  SvarSlet
 39. Virkelig lækker konkurrence den vil jeg da super gerne vinde :-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 40. Alberte Signe Mortensen23. juni 2014 kl. 00.07

  Jeg nyder at indfange og forevige store øjeblikke, såvel som hverdagens små glæder. Og jeg er altid på udgik efter nye redigeringsprogrammer til min mobil, så billedernes farver passer til motivets stemning - så sådan en smækkerlækker mobil med kamerafunktionen i højsæde er lige noget jeg kunne bruge! :-)

  alberte_mortensen@hotmail.com

  PS. Tak for en smadderhyggelig blog

  SvarSlet
 41. Jeg må lige prøve lykken her. Men HTC er ved at være liiiiidt slidt :-)
  aslisorup@gmail.com

  SvarSlet
 42. Vildt Mille, jeg vil virkelig gerne vinde en tlf - min skranter for rizzle. Håber vi ses snart. Kh Mikka, mikkanielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Hold nu op hvor vil jeg gerne vinde en Huawei Ascend P7
  Kirsten toftkirsten@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Så flotte billeder! Jeg ville elske en HUAWEI :-) write_rikke@hotmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg har også altid haft det sådan at kan den ringe og skrive smser er jeg længe tilfreds, men jeg må indrømme at jeg sender lange blikke efter kærestens lækre kamera funktioner. Men på dagpenge er der ikke så meget at rutte med.
  ida_pida8@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg har også altid haft det sådan at kan den ringe og skrive smser er jeg længe tilfreds, men jeg må indrømme at jeg sender lange blikke efter kærestens lækre kamera funktioner. Men på dagpenge er der ikke så meget at rutte med.
  ida_pida8@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Wow en fin give away :) Afkommet har haft fingrene i min mobil et par gange, så derfor er skærmen smadret, sms funktionen er på kinesisk med engelsk ordbog, lyden virker kun på højtaler og aller værst kan jeg ikke længere tage billeder af min drejlige dreng med den. Some alenemor er økonomien desværre ikke til ny mobil, så at vinde en Huawei ville være lykken :) Merete
  mereteras@yahoo.dk

  SvarSlet
 48. Wow en fantastisk præmie ♥♥♥ Min mobil er nærmest blevet en fastnettelefon, fordi den holder så dårligt på opladningen, så her vil denne præmie gøre mig ellevild og lykkelig : ) Anette A kommti@yahoo.dk

  SvarSlet
 49. Perfect timing. Min Iphone er lige druknet i et fad PulledPork vand. Ard...
  Jeg er
  Ibenstaal@gmail.com

  SvarSlet
 50. Det var da godt nok noget af en giveaway! Og ja, farverne og skarpheden er godt nok markant bedre på Huaweien en iPhonen!
  Jeg har også altid haft det sådan, at jeg bare skulle have en mobiltelefon der kunne ringe og sms'e. Og det er så det min den kan. Meen, jeg er godt nok begyndt at overveje om jeg skulle anskaffe mig en smarttelefon, for nogen gange er det jo næsten nødvendigt med sådan en. For eksempel ville jeg gerne være aktiv på instagram, kunne blogge med billeder in-the-moment og når nu festivaller såsom NorthSide har droppet deres papirprogrammer, er man noget afhængig af sine venner med smartphones :)
  Hvis jeg er så heldig at vinde så er min mail nannaachristensen @ gmail.com
  Mvh Nanna

  SvarSlet
 51. Shit en fed præmie! Den ville jeg gerne vinde. Faktisk har jeg INGEN smartphone og har aldrig ejet en, men jeg har snart termin og havde lovet mig selv at jeg inden da skulle have købt en smartphone, så jeg er tættere på et kamera mv. Krydser alle mine fingre. Mvh Marie. mariehmark@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Uh, den lyder dælme lækker!
  Christina Bonke, christinabonke@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Hold da fast en lækker give away. Ny telefon står højt på min liste over fremtidige køb, så at vinde denne give away ville være fantastisk. By the way - tak for en betagende blog.
  Vibeke Skaarup, vibeke_skaarup@yahoo.dk

  SvarSlet
 54. Den er så fin, den telefon - er helt klart med i puljen :-)
  Ha' en skøn dag!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 55. Har faktisk kun hørt godt om den telefon, så jeg vil rigtig gerne vinde!

  Midsommerhilsener fra Elisa - klejsmadsen@gmail.com

  SvarSlet
 56. Så fin altså! Lisette - Lisettemjensen@gmail.com

  SvarSlet
 57. Sikke en dejlig præmie :) Den vil jeg gerne vinde!!! *krydser fingre!*
  kh. Pennie
  starleistarbright@gmail.com
  http://pennnylane.blogspot.dk/

  SvarSlet
 58. Uh, den må du da gerne sende hjem til mig;)

  Maja-Louise
  m-lhc (a) hotmail.com

  SvarSlet
 59. Man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige gjorde forsøget med sådan en lækker præmie på højkant... :-)
  /tina
  tinadamkjer@gmail.com

  SvarSlet
 60. Bum bum bum, jeg er sikker på, at min kære M trænger til en fin opgradering af sin Nokia fra 1800-og-hvidkål :-).
  Kh Katrine / keas80@gmail.com

  SvarSlet
 61. Er da dybt imponeret over forskellen på billedkvaliteten taget med Huawei og iPhone!

  Kh. Marina / candmorblog (@) gmail . com

  SvarSlet
 62. Den ser godt nok spændende ud!

  Kh. Karen Elisabeth / Arliana.Swann (a) Gmail.Com

  SvarSlet
 63. Goddag til Huawei ☺️hilsner Semine - Semine77@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Den ser da godt nok lækker ud :-)
  /Lene (nielsen_jyde@hotmail.com)

  SvarSlet
 65. Det ville da være fantastisk at vinde sådan en lækker mobil :)
  colourconcern@events.dk

  SvarSlet
 66. Uha, hvor fint. Rigtig god sommer:-)
  Mvh Signe L, signebis(at)hotmail.com

  SvarSlet
 67. Jeg bliver da nød til at være med her :) har lige ser dine billeder fra luksus loppis øv hvor gad jeg godt have været afsted! God sommer :) mvh Kristina / myhouseins@gmail.com

  SvarSlet
 68. Jeg bliver da også nødt til at prøve lykken :) lonelaursen8000@gmail.com

  SvarSlet
 69. Lækker konkurrence alligevel! :) susanne_kinnerup_andersen@hotmail.com

  SvarSlet
 70. For dælen den vil jeg gerne vinde !

  Maria - www.meremaria.dk - mlrytter@gmail.com

  SvarSlet
 71. Jeg har allerede en Huawei, som jeg er rigtig glad for. Men jeg vil da meget gerne have en opgradering samt en extra fødselsdagsgave til d. 8. juli :o)
  unikarina@unikarina.dk

  SvarSlet
 72. god konkurrence! - lauragustafsen@live.dk

  God sommer!

  SvarSlet
 73. Det var da noget af en konkurrence, er faktisk pt. på udkig efter ny mobil, så det vil da ikke være så dårligt at vinde en.. :D

  joan- wooz.dk - joan@wooz.dk

  SvarSlet
 74. Sign me up .. Nikolaithrane@hotmail.com

  SvarSlet
 75. Har investeret SÅ meget tid på din skønne blog :-) hasse@aol.dk

  SvarSlet
 76. Den vil jeg vældigt gerne vinde.
  Mie / mies.mail.67@gmail dot com

  SvarSlet
 77. Uha da, sikke en givaway.... Jeg er en total dinousaurier... Jeg roder stadig rundt med en trykknap telefon, jeg er vildt umoderne synes min familie... ;0) Så jeg må hellere prøve at vinde denne lækre model... :0) svanenpearl@gmail.com

  SvarSlet
 78. Nej hvor skønt - sikke en give-away! Jeg har lige opdaget din blog og jeg glæder mig meget til at følge med fremover. Det jeg har set i arkivet er i hvert fald lige i den ånd, som jeg holder af: uhøjtideligt og samtidig inspirerende :) Krydser fingre for held i sprøjten mht. telefonen. Kontakt mig på kristina.simonsen@mail.tele.dk

  SvarSlet
 79. For dælen da - håber på tilgivelse, hvis jeg nu får skrevet flere indlæg, men teknikken driller mig virkelig :-/ så prøver lige igen...
  Super fin præmie som ville falde på et knastørt sted ! Krydser alt og håber på en sommerhilsen ;-) du får i hvert fald en sommerhilsen den anden vej! Cille (zwilbert@hotmail.dk)

  SvarSlet
 80. Hej Mille. Det lyder som en virkelig dejlig mobiltelefon, der slår selv hypede mærker. dejlig blog i øvrigt. Hilsen Preben...Preben.daugberg@stofanet.dk

  SvarSlet
 81. Inger Aastrup Nielsen6. juli 2014 kl. 23.53

  Lyder som dejlig telefon. Jeg vil gerne med i puljen. Flotte fotos du har på din skønne blog. Inger i Sølystgade
  inger.nielsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 82. Mon jeg lige kan nå det. Min Samsung trænger da i hvert fald til at blive opdateret...
  Elsker at følge din blog.
  Fortsat god sommer fra Rikke Ø.
  rikkeoesteroe(a)hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...