fredag den 20. juni 2014

LEO - ADDICTION!


Jacket: Vintage / Tee: ZARA / Bag: MILS design

Så er det fredag - Der kører "Far til 4" på flimmeren - Hector har fået en lille "bum"-skål og moderen et glas vino ;) - Det regner og vi hygger! Hvor blev ugen af? 
Jeg ville lige tjekke ind og ønske alle en skøn weekend <3

- Husk, hvis I ikke har planer på søndag, så kom forbi Lab48c i Mejlgade - vi holder loppemarked fra 11-16! ;) 
Jeg har fundet en masse gamle sager frem og tilføjet lidt nye. Jeg har b.l.a syet tasken på billederne - Den kommer også med! ;) Leo-jakken købte jeg i Berlin - På trods af en lidt gennemtrængende krydret parfume-duft, så måtte den bare med mig hjem!;)

Go' aften til jer <3


Just checking in to wish you a happy weekend <3. I bought the jacket in Berlin - It's vintage, I love the print. I sew the bag yesterday - I will bring it to sell at the flea market Sunday.

15 kommentarer:

 1. Sikke en skøn taske/mulepose- og jakken er også flot! Du ser godt ud, og sikke en baggrund- er du i Grækenland???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja drømmer mig i hvert fald til Grækenland i ny og næ ;) Men døren er her fra mit hood ;) Tak for sidst! <3

   Slet
 2. Det er også en super fed jakke!
  Kh Henriette // www.blondinemor.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vil med leo, når printet er pænt og jeg er blevet rigtig glad for jakken - man kan være heldig i genbrugsbutikkerne, Berlin er et hit når det kommer til vintage ;)

   Slet
 3. Hej Mille

  På din om side kan jeg se at du skriver du er mor, og derfor vil jeg gerne høre om du har gjort dig nogen overvejelser omkring at dele billeder af dine børn her på bloggen (Jeg har ikke set nogen). Jeg har selv lige startet en blog og er lidt i tvivl om det er rigtigt eller forkert at dele billeder af pigerne på internettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Martin
   Tak for din hilsen, beklager du har måttet vente på svar, den ene dag tager den anden for tiden.
   Det med billederne, er noget jeg selv har tænkt meget over. Det første lange stykke tid jeg bloggede, var der ingen ansigter på bloggen - både fordi jeg ikke kunne finde ud af om det var rigtigt eller forkert ( ligesom du) - men også fordi jeg gerne ville have folk følte sig "trygge" selvom jeg tog mit kamera frem. Der er ikke noget værre end når man bliver tagget på billeder på fb, hvor man måske ikke lige gider. MEN efter noget tid synes jeg bloggen manglede mere personlighed. Jeg skriver om min hverdag og også om lille Hector - og med tiden er der sneget sig ansigtbilleder ind, både af mig selv og af lille H. Andre mennesker viser jeg stadig sjældent... Jeg vil dog sige, at jeg er meget selektiv når jeg vælger billeder af H. Jeg har skrevet copyright på siden, jeg ejer bloggen, og mine billeder ( det gør man ikke på fb). Jeg kan selvfølgelig ikke vide om folk kopierer mine billeder, men...! Når det kommer til Hector vil jeg snakke med ham om det når han bliver ældre - Men fordi jeg er meget selektiv og vælger billederne nøje, tror jeg han vil forstå det. ( der er ingen bar numse billeder af ham osv);) Hmm det blev en lang smøre, håber det gav mening, du er velkommen til at skrive til min mail hvis du har flere spørgsmål. - Det er et interessant emne og man kan skrive mange linjer herom! ;) Jeg vil ønske dig velkommen til bloglandet - her er hyggeligt og fedt at du er mand og vil dele tanker og billeder, glæder mig til at følge med ;)
   Go aften til dig, kh mille

   Slet
  2. Ps - i dag er der sneget sig et par billeder ind af Hector, så det hænder ;)

   Slet
 4. Ih altså, din fine, fine sag <3
  Rigtig god weekend - jeg satser stærkt på at komme forbi søndag!
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise - og jeg ved du ikke nåede forbi, men vi ses snart og det bliver hyggeligt <3

   Slet
 5. vildt fed taske! Er helt vild med det print! Mon der er flere tilbage når jeg kommer forbi din bod på søndag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Printet er nemlig bare så fint - farverne er skarpe og lækre :)

   Slet
 6. Og jeg skulle lige til at spørge, hvor den fine taske var fra, og så er det din egen - igen! Du er altså bare dygtig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du er altså bare så sød! ;) <3

   Slet
 7. Du er simpelthen så lækker!

  SvarSlet
 8. Lækker konkurrence :) mvh Kathrine Baandrup, kathrinebaandrup [@] hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...