tirsdag den 24. juni 2014

LÅKSUS LOPPIS!

Søndag med lopper og masser af kage.. - Drømmekage med 2 centimeters kokos-topping;) - Der var solskin, dj og loungeområde. - Jeg havde stand lige ved siden af fineste Lou, der også solgte løs af stort og småt. - Det var altså en über-skøn dag på markedet i søndags! Søde kollegaer og venner kiggede forbi og dagen fløj af sted. Jeg fik solgt ud af en masse sager, jeg er ved at spare sammen til et nyt kamerahus - men der er nu stadig lidt vej til mål!;).
Da jeg kom hjem var min mor på besøg- hun have sørme støvsuget huset og serverede mig sød jordbærkage med sprød bund ( mere kage, I know...;) )!

Go' aften til jer <3

9 kommentarer:

 1. Årh, hvor er jeg ærgerlig over, at jeg alligevel ikke havde mulighed for at komme forbi - det ser bare SÅ hyggeligt ud!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig dejlig dag - men vi ses lige om snart, det bliver så hyggeligt <3

   Slet
 2. Hvor hyggeligt! Den kokostopping lyder rimelig heftig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne skrive et indlæg om den topping, jeg elsker drømmerkage frygtelig højt :D Håber snart vi kan samle "tropperne" til lidt hygge, så bager jeg kage! ;)

   Slet
 3. Det ser simpelthen så hygsomt ud. Jeg ville vildt gerne have været forbi, men konkluderede, at jeg i følgeskab med to unger nok ikke fik "ro" til at se på ret meget alligevel. Og spændende med nyt kamera - hvad har du i tankerne?
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg ALT for godt - og det er bare ikke det samme når man har de små med, jeg kan i hvert fald ikke koncentrere mig på samme måde. Hvad angår kameraet har jeg et Canon 11ooD nu - det er et billigt halvdårligt kamerahus, men det vejer ikke så meget så det er nemt at have med rundt. Men det er begyndt at svigte mig lidt, synes mine billeder er uskarpe og det knaser lidt i det. En dag ville det slet ikke tage billeder... Jeg er glad for canon ( og har flere objekter) så tror jeg vil investere i et nyt og bedre canon hus. Hvad har du for et kamera?
   Go aften til dig tina, kh

   Slet
 4. Uf, hvor er der mange lækre ting på de billeder, Mille :-). Jeg ville så gerne have været med, men måtte "nøjes" med de fineste pastelfarvede og klare udsigter over Fur og Mors.

  Kram,
  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kat - nyd farverne, luften og hinanden - jeg håber I har en fantastisk tur. Jeg har tænkt på om du drønede rundt og fik en øm bagdel :D
   Cykelferie lyder bare så hyggeligt. Go aften til dig - jeg drømmer også om ferie, men der går lige et par uger mere ;) kh mille

   Slet
 5. Det er så skønt med loppemarkeder, i starten af måneden havde jeg for første gang en bod, og solgte for en del - det var SÅ hyggeligt :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...