torsdag den 26. juni 2014

HVERDAG!
I dag har vi haft en ung, sød og sprød gymnasieelev, Sofie, til at hjælpe med forskellige opgaver på arbejdet - Hun kørte med mig ind til byen og fortalte om sine skønne aftenplaner med fest og farver og en kæreste der netop var udklækket glad student.
- "Hvad skal du i aften?" Spurgte hun.. - Jeg havde i samtalen drømt mig tilbage til studentertiden med lastbil-rundtur, fest i 10 dage, masser af kram, øl, pletter på tøjet, latter og en følelse af "fri"... Min tunge krøllede - "Årh.. jeg skal lige hent H i vuggeren... lave lidt mad, have Hector i bad, ja du ved..." - Det lød bare snork- kedeligt! Men det er det altså ikke :)

Go' aften til jer <3

10 kommentarer:

 1. forunderligt nok, savner man ikke opkast, eller tårevædde kinder når kæresten er gået eller konstant usikkerhed på sig selv og andre ;) Jeg elsker at være lige her og lige nu. Men den tidlige ungdom har jo også sin charme og lyksalige bekymringsfrihed ;)
  mest af alt er jeg glad for at du har stået mig bi, hele vejen fra da og til nu! Kys og dejlig weekend til jer <3 - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig hilsen fra dig sødeste My - og i lige måde <3 Jeg elsker også hvor vi er og ønsker mig på ingen måde frem eller tilbage i tiden. Kontrasten var bare så sjov - på en måde føler jeg mig ikke en dag ældre end Sofie - men der sker bare så meget på 10-15 år :) Glæder mig til at se dig snart <3

   Slet
  2. ps : når jeg lige tænker over det - wow vi har siddet mange nattetimer på en trappesten og sludret både med og uden tårevædde kinder :D

   Slet
 2. Nej, det er er absolut ikke snork-kedeligt, og det vidner dine hverdagsbilleder jo også om: skønne roser på en grå væg, sommerskyer, jordbær, hulebyggeri, familieliv og selvfølgelig lille Hector med et stort smil! God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker min hverdag med lille Hector, jeg ville ikke bytte det for noget :) Rosen dukkede frem, da jeg klippede løs i en gal brombærbusk - farven er smuk :) Go' ferie til jer <3

   Slet
 3. Åh hver tid sin glæde og det var bestem DENGANG, det bare var lige meget, at man brækkede sig lidt, for man festede da bare videre bagefter ;-)
  Jeg valgte helt sikkert din version, hvis jeg skulle. Dog nyder jeg nu, at ingen skal hentes i vuggestue og man kun behøver lave mad, fordi de voksne er sultne og at alle i husstande, selv kan lægge sig i seng ;-)
  Super lækre billeder, du har fået taget det.

  Kh Camille Milk
  www.milkogco.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hver tid sin glæde - jeg har det også godt, hvor jeg er lige nu - ind imellem hører man bare lige samtalen udefra og så kan jeg ikke lade være med at smile, kontrasten var så stor.
   - En dag talte jeg med en sjællænder der virkelig sang på ordene - og hver gang jeg sagde noget, kunne jeg høre, at jeg bare lød helt tosse-jysk... Men altså, jeg er stolt af at være jyde :)
   Go aften til jer Camille <3 kh mille

   Slet
 4. Du er jo landet lige der hvor livet giver mening. Det kan godt føles lidt kedeligt fordi man ikke længere er helt så meget på vej i alle retninger på en og samme gang, men hold da op hvor man i dag ville være træt hvis man stadigt kørte rundt i studentervognen inden i sjælen.

  Så skønne billeder af hverdagen når den er god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Marina, og JA du har ret, lige her hvor livet giver mening <3

   Slet
 5. Fantastiske hverdagsbilleder søde Mille - og ham Hector er da det hele værd!
  Hverdagskram herfra

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...