mandag den 30. juni 2014

THIS AND THAT!

Weekenden fik mig i ferie-mood - mandagen kom næsten helt bag på mig, og jeg måtte "støvsuge" køkkenskufferne for ting til madpakker. Jeg har først ferie om to uger, hold fast hvor jeg glæder mig!
 Jeg har tilbragt weekenden med de fineste mennesker, den har været pakket med dejlighed! - Jeg har en ordentlig stak billeder, jeg glæder mig til at dele med jer. 
Hector og jeg har til aften bagt en heftig chokoladekage - vi har leget "Rosa fra Roladegade" og i morgen skal mormor have kagen. Hector lever sig altid meget ind i vores leg - Forleden legede vi "far til fire", det er et hit lige for tiden - vores leg er så spændende, at han i dag havde fortalt pædagogerne i vuggeren, at det altså var "Mie", der kom og hentede ham! :D

Jeg håber, I har fået taget godt hul på ugen <3

19 kommentarer:

 1. Tak for sidst Mille - det var så hyggeligt at møde dig. Dejlige billeder fra weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Christina, hvor var det bare en dejlig og afslappet dag - lige hvad jeg trængte til - var helt høj af kreativ energi da jeg kom hjem. Dejligt at møde dig, håber vi ses igen ;)

   Slet
 2. En herlig unge ;-)

  Jeg kan god forstå du kom i feriestemning, de billeder emmer af sol og sommer(ferie). Min er desværre lige slut, men det gør ikke så meget, når man er glad for sit arbejde.
  Rigtig god ferie, når du kommer dertil.

  Kh Camille Milk
  www.milkogco.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Camille - der kommer virkelig et par guldkorn fra den lille sk*d i den her tid :D Jeg må til at skrive mere ned, for glemmer dem ligeså hurtigt igen.
   Håber I har haft en dejlig ferie - Jeg skal være alene med lille Hector det meste af ferien, så vi skal finde på noget at lave, men dage med absolut ingenting er også ok. Og JA - det bedste er følelsen af arbejdsglæde og endt ferie ikke slår een ud :) Go arbejdslyst og kram til dig

   Slet
 3. Hej, hvor er det fine prikkede fad fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sille - fadet er lavet af Helle Rittig - jeg har besøgt hendes værksted og har taget en masse smukke billeder hos hende - jeg laver et indlæg snarest, det håber jeg du kigger forbi og ser, hun laver de fineste sager :) go aften til dig

   Slet
 4. Hvor hyggeligt - elsker Rosa Fra Rouladegade!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - du er så sød Anne - Jeg ville ikke ane hvem Rosa var, hvis ikke jeg havde lille H - men det er et super fint program, jeg tror også jeg elsker det :D Kram til dig

   Slet
 5. Sikke nogle smukke og stemningsfyldte billeder. Især det første er virkelig dramatisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Charlie - farverige Dk :) Så fandt jeg ind til dig og dine glade billeder, skønt - go aften til dig :) kh mille

   Slet
 6. Du tager bare nogle fantastiske stemningsbilleder! Hvilket kamera bruger du egentlig?
  Og hvor er de fine små skåle fra ? :)

  -Meena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Meena, en dejlig sød hilsen fra dig - mit Kamera er et spejlrefleks Canon 1100D - Men jeg er på udkig efter et nyt kamerahus - det "knaser" lidt til tider - og så vil jeg gerne have et der er bedre. Hvilket kamera bruger du?
   De små skåle er lavet af Helle Rittig - hun laver det fineste keramik, jeg har et indlæg omkring det på trapperne :) Go aften til dig kh mille

   Slet
  2. Så lidt! :)
   Jeg har har altid skudt med mit nikon d5000. Men har lige fået et NIKON d610 .. Whuhuu! :D

   Okay fedt det indlæg vil jeg glæde mig til!!

   Slet
 7. Dejligt med en mor med en go fantasi, Far til 4, jeg elsker både de gamle og de nye film... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Heidi - jeg er nu ikke så fantasifuld når det kommer til småbørns-leg - men indimellem tager jeg mig sammen og så synes jeg også det er sjovt :D Jeg synes faktisk også de nye Far til 4 er søde - jeg havde et lidt "anstrengt forhold" til Niels Olsen, ja nu skal jeg måske passe på hvad jeg siger, men alle de der tåbelige brød-reklamer og ørkenes sønner.... Men jeg synes nu faktisk han er sød i de film - han er go nok ham Niels :) Go aften til dig <3

   Slet
 8. Så dejlige billeder - det første er virkelig smukt. Det fanger virkelig den danske sommers omskiftelighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Janne - der var simpelthen så smukt, jeg tog en masse billeder - Sommer i Danmark <3

   Slet
 9. De smukkeste, fine billeder - og ligeså fortællinger. Jeg holder meget af din blog <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak sødeste Louise, jeg bliver så glad for dine skønne kommentarer, de betyder mere end du ved - især nu hvor jeg også kender dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...