tirsdag den 10. juni 2014

ONE-PIECE BADEMODE!
Jeg var inviteret på date i et wellness-palads. Jeg blev overrasket og glad for invitationen, men en usikkerhed i mig blev ikke mindre, da jeg fandt en too-small-and-forget-about-it-bikini i skuffen - jeg ønskede lige der, at de der børn virkelig kom med storken! 
Så jeg tog i Salling med min veninde og prøvede tusind forskellige badedragter - indtil den rigtige pludselig var der. Min veninde boostede min selvtillid med et " waow og Piiift og har du virkelig fået et barn??" - Hun fik endda ekspedienten med på klapsalverne og efter kort tid, så jeg næsten mig selv komme op af den der wellness pool, som selveste Halle Berry ( bare lidt mere hvid i det...) ;/

Badedragten kom med hjem og med på wellness. Nogle måske vil mene det "bare" er en sort badedragt, men den kan altså noget helt særligt i snit og form. Den er så feminin og klædelig og enhver kvinde, der et split sekund overvejer, at undlade en svømmehal- eller wellness-tur pga badetøjskrise, bør investere i sådan en sag <3

Badedragten er fra Seafolly, den kan bl.a. findes lige her.


I was invited on wellness/spa date and went to buy a one-piece badingsuit. I found this black one from Seafolly - I love the design and shape.

10 kommentarer:

 1. Det er bare den bedste følelse sådan at føle sig smuk og tilpas i noget, der kan være så usikkert som badetøj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Kristina - jeg har altså aldrig skænket det en tanke før - men efter et barn og et 30 tal på bagen så daser jeg ikke længere rundt nede i vandkanten i en lille "string" :D ( det har jeg vist aldrig gjort, det lød bare godt!) Den her badedragt er virkelig et hit - jeg føler mig fin i den :) go aften til dig

   Slet
 2. Du ser skøn ud! Og jeg har det på nøjagtig samme måde :-)

  SvarSlet
 3. Åh Mille. Du skriver altid så jeg sidder og småfniser heroppe nordpå. Jeg er heller ikke vild med at hoppe i badetøj og overvejer kraftigt at springe med på badedragtsmoden. Jeg er under alle omstændigheder sikker på, du har set pragtfuld ud. Og vigtigst af alt har nydt din wellness date.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså Malene - kommer du ikke snart på de her kanter så vi kan fnise og klukke sammen? det kunne være hyggeligt - og tak for de søde ord - det var vildt dejligt med wellness, min første tur til den slags, det kan anbefales!!! ;) Go aften til dig <3

   Slet
 4. Wauw det er en smuk sag! og et sikke spændende udvalg fra Seafolly - Tak for tip! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak PIa - det kan godt være de koster lidt, men jeg kan virkelig anbefale mærket - synes det er super fint og feminint :) Go aften til dig ;)

   Slet
 5. Mille, du ser altid fuldstændig fantastisk ud - disse billeder er ingen undtagelse <3

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så pissesød - TAK Kit - for en hilsen der lige gav mig røde kinder, men betyder meget - jeg befinder mig klart bedst BAGVED kameraet - men der er så meget jeg gerne vil vise - og det kræver mod at lægge ud. go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...