onsdag den 11. juni 2014

DIMS!Lidt billeder fra kreahulen, hvor jeg for tiden er igang med små projekter. Jeg skal snart til et marked, hvor jeg foruden at sælge ud af diverse "lopper" også vil have lidt nye krea-sager med. Markedet hedder Låksus Loppis, det er den 22 juni, sæt et stort X i kalenderen ;) Jeg viser billeder af mine kreationer snart! ;)

Jeg har taget hul på den nye sæson " Orange is the New Black" - Så nu står den på fjernsyn og vandmelon i et par timer ;) 
Go' aften til jer <3


Pictures from my sewing room - I am making different things to sell at a summer marked - I will show you more pictures soon!;) - Have a great evening <3

18 kommentarer:

 1. Hold da op for en skøn hule! Er vild med svaleprintet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette - det er også her jeg sætter mig ned når jeg skal lave kreasager og have mille-tid, det er hyggeligt. Svaleprintet er nemlig ret sommeragtigt og fint - jeg syr tasker i det :) Go aften til dig kh mille

   Slet
 2. Årh, det grafisk mønstret sidebord, er bare så fint!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vildt glad for det - sådan lidt 50'eragtigt - selvfølgelig købt på et lopper engang ;) Go aften til dig søde Anne!

   Slet
 3. Åh, dit krea-værelse er bare så hyggeligt! Og det ser ud til at det er fine sager du dimser med. Håber jeg kan nå forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil være hyggeligt hvis du kan og ellers skal du snart komme i syrummet til en kreaaften! ;)

   Slet
 4. Sikke dejlige, friske farver. Man bliver helt i glad humør af alle de billeder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ja Tak Sofie - det er nemlig et rum jeg har fyldt op med farver - fordi det skal være positivt og hyggeligt at være der - der er rigtig mange ting og sager og farver - et rigtig mille-rum :) Go aften til dig

   Slet
 5. Du har så mange fine ting:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og RIGTIG meget dims - jeg tror Hasse er ved at få spat - så nu skal der sælges lidt ud på loppemarkeder over sommeren :) Tak for din hilsen Christina - go aften til dig kh mille

   Slet
 6. Så smukke billeder. Sikke et vidunderligt krea-hjørne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fine Rikke - det er ren luksus at vi har plads til et krearum, men det betyder virkelig meget for mig, der bruger jeg mange timer :) God aften til dig.

   Slet
 7. PS: tak for at indvie mig i en vidunderlig serie... tak skæbne, det er som at læse en rigtig god bog, så lige 3 afsnit i går nat, for måtte da BARE lige set et mere ;) - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ik bare go'? ;) - Jeg synes sæson 2 er lidt skuffende, men skal lige se det alligevel, den er ok! Når du har set den færdig SKAL du se Homeland, den var jeg helt opslugt af;)

   Slet
 8. Sikke da et skatkammer! Jeg får helt julelys i øjnene af alle de farver. Og ih, hvor ville jeg gerne have kigget forbi Låksus-markedet, men vi er desværre på cykelferie på Mors dér. Øv bøv. Gem nogle af dine fine kreationer :-)
  Mange sommerklem,
  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. ih det kunne ellers være hyggeligt, hvis du kom forbi og sagde hej - det må blive en anden gang ;) Det lyder helt vildt hyggeligt med en cykelferie - håber I få den bedste sommertur! :) Go aften til dig <3

   Slet
 9. Åh, hvor vil jeg gerne snart dimse med dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige om snart søde Louise, jeg glæder mig kæmpe meget til på lørdag <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...