søndag den 8. juni 2014

MINIFERIE!


Glimt fra en pinseferie, der heldigvis ikke er helt slut endnu. Jeg har været til 2 fødselsdage, den ene med pindemadder, vin og masser af snak - den anden hos en 5-årig med kagemand og fødselsdagssang.
I dag har vi haft have-picnic og gået tur i skoven. Lille Hector snakker lange sætninger og gentager alt hvad jeg siger. Han opsnapper ord fra samtaler, og i dag gik en to-årig rundt i skoven og sagde "sooolidariiisk, mor"! :D

Nu vil jeg sætte fut i min symaskine, jeg håber, jeg har en masse at vise jer i morgen ;)
Go' aften til jer <3


Just a few colour glimpse from the last couple of days. We are enjoying the holiday. I am about to start my sewing machine - Have a great evening <3

10 kommentarer:

 1. Et godt/klogt ord at kunne Mille (solidarisk)
  De pindemænd'er du har minder mig om min barndoms skiferier til Østrig, hvor man altid fik sådan en "mand" serveret i en omgang pølse og pommes frites :-)

  Hvis du fulgte mig før er du så ikk sød at melde dig til igen via bloglovin..jeg har nemlig skiftet navn til
  http://mitelement.blogspot.dk/

  // Rikke //
  Mit element (tidligere cupcake-stylisten)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min venindes værk med de små pindemænd - tror det lige var hvad hun havde i skabet - jeg synes det så ret sødt ud :) "mit element" er super fint - og selvfølgelig følger jeg dig ;) Go aften til dig Rikke, kh mille

   Slet
 2. Hvor er det nogle dejlige billeder :-) Man skal virkelig overveje hvad man siger med en papegøje i nærheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA Line - han gentager ALT også de mindre fine ord - bider lige mig selv i tungen ind imellem - det er svært at lade være med at grine når man kan høre sig selv i nogle af vendingerne :D Go aften til dig ;)

   Slet
 3. elsker det sort/hvide billede!!! - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde My - jeg synes det er så sødt fordi de to fætre er så glade for hinanden <3

   Slet
 4. Skønne, skønne billeder, som vidner om en helt vidunderlig pinse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Det VAR altså bare et par gode dage - kom nu sommerferie, så vi kan få flere af den slags dage ;)

   Slet
 5. Dejligste billeder - især det med de små, lyse ben på tæppet og milkshaken, der lystigt bliver suget <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Havehygge når det er bedst - det var den dag lille Hector lærte at sige milkshake på en helt utrolig sød måde, så sød, at jeg er kommet til at købe dem en del gange siden ;) go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...