fredag den 6. juni 2014

WEEKEND PLANER!

Jeg nyder endnu en lille miniferie - og vi har startet dagen med æg og choko-boller, lys på bordet og lidt hvor-hyggeligt-at-det-regner-snak - Men nu må det så også godt få en ende! I aften skal jeg nemlig til fødselsdag hos min søde veninde, og i weekenden er der fine arrangementer at tage til.

Regnvejr eller ej - I morgen lørdag den 7. er der Vestergadefest  - Et tophyggeligt arrangement er stablet på benene, se programmet lige her.
B.l.a. Er Flagstangsmarkeder og Edition gået sammen og det tegner til at blive et fantastisk sammensurium af både lopper, kunst og design.

Følg facebook gruppen lige her for mere info om markedet.


Så er der for 4 år i træk Pinsemarked i DESIGNCELLERNE i det gamle fængsel i Horsens.
Jeg har selv været der et par gange, se b.l.a. lidt glimt her.
Markedet er inspirerende og fyldt med lækre sager, det afholdes den 7 og 8 juni - læs mere om markedet lige her.


Der er flere nyheder på deres facebook lige her!     

Det kan ikke blive andet end en skøn weekend - kender I til flere pinse-markeder, så smid gerne en kommentar! ;)

Go' weekend til jer <3

6 kommentarer:

 1. Sikke mange skønne oplevelser din weekend byder på, kan godt forstå du glæder dig, og vejret skulle arte sig, vi skal bare lige ha fredagen overstået... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Heidi - jeg er også inviteret til 5-års fødselsdag, så jeg kommer lidt omkring i denne weekend, men det er hyggeligt. :) Håber du får en dejlig weekend også, og jeg krydser fingre for du har ret med vejret;)

   Slet
 2. Dejlige weekendplaner, Mille! Hvornår skal du til Horsens? Jeg håber at kunne tage et smut derned søndag.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih søde Louise - jeg så din hilsen for sent - Jeg nåede slet ikke til Horsens, piv - ville gerne have været af sted, men er alene med lille H og det er ikke til at have ham med. Håber du kom af sted og fandt en masse fine sager ;)

   Slet
  2. Det endte faktisk med, at jeg heller ikke kom af sted. Man kan ikke altid nå det hele, selvom det ville være rart;)
   Har set dine dejlige pinsebilleder, og det ser ud til, at I har haft en skøn miniferie :)

   Slet
  3. Det endte faktisk med, at jeg heller ikke kom af sted. Man kan ikke nå det hele, selvom det ville være noget så rart ;)
   Jeg har set dine dejlige pinsebilleder, og det ser ud til, at I har haft en skøn miniferie! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...