søndag den 4. maj 2014

ROSEVIN OG HJEMMEBAGT KRINGLE - GLIMT FRA MIN WEEKEND!På det seneste har jeg tilføjet lidt flere farver til farmorhuset - En spicy gul æske fra Ikea, et smukt rundt "lagkage-fad" fra Kähler og en håndfuld haveblomster plukket af 1 stk lille H <3
I tirsdag fandt jeg en fin vintage-skjorte frem og nød solståler og hygge hos søde Maria. Vi fik sommermad og vin på hendes skønne terrasse. JA, vin på en tirsdag!! :D


Jeg har også besøgt mine forældre og fået et stort stykke lækkert, hjemmebagt kringle med opskrift fra Søren Ryge :)Jeg har føjet lidt jumpsuits til samlingen - 2 vintage skønheder med korte ben, I har måske set, jeg har flashet dem på Instagram, men jeg glæder mig altså helt vildt til bare ben, sandaler og sommer.Sidst men ikke mindst har jeg hyret verdens sødeste vinduespudser :)

Jeg håber, I har haft en skøn weekend, go' søndag aften til jer <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

12 kommentarer:

 1. Dejlig billeder, smukke dig, lækkert mad, fantastisk stemning og den mest bedårende vinduespudser - altid en fornøjelse at kigge forbi dig, Mille!

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din sødeste hilsen Kit, den blev jeg glad for <3 <3

   Slet
 2. såååh fine buksedragter! Og skønne lille H. Jeg drømte om ham i nat, han var blevet teenager <3 Savner dig og ham .. My

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber han var en flot og velopdraget ung fyr ;) Jeg er sikker på I får en hyggelig dag på lørdag du og ham, og TAK <3

   Slet
 3. Jeg bliver helt tryllebundet om og om igen af din evne til at fange de små ting og stemning i dine billeder - så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Kristina, så sød og dejlig besked fra dig - det betyder mere end du aner. go aften til dig <3

   Slet
 4. Dejlige fotos, og hvor er han bare lækker din dreng... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi, jeg måtte dele billederne af ham, for han var så koncentreret og sød. Hans hænder var iskolde, men han ville IKKE slippe arbejdet, det var alt for spændende med vand og skum og sådan en skraber ;) Go' aften til dig.

   Slet
 5. Bliver du nogensinde træt af uglen, må du gerne sende ham ud på en stræk-vingerne-tur til Aalborg - den er så fin!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Anne, du er nu skrevet på som "arver" ;D Jeg er vildt glad for den, jeg kan ikke huske om jeg har fortalt dig det, men det er min svigermor der gav mig den et år jeg ønskede mig " døde dyr" til fødselsdag ;)

   Slet
 6. Det er nogle vildt flotte jumpsuits du har købt dig. Og hvilken s k ø n vinduespudser du har hyret - er helt misundelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar <3 :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...