fredag den 2. maj 2014

      No1  /  No2  /  No3  /  No4  /  No5  /  No6  /  No7

Fredags-skønheder i lækre farver <3

Jeg har nået så mange ting i løbet af ugen, den er fløjet af sted - kan næsten ikke forstå det allerede er fredag! Jeg har udsigt til en dejlig lang dag i morgen, hvor jeg har en masse praktisk jeg skal nå, men altså også vil en lille tur ned i byen, og bare ose og drikke kaf'. Hvad har I mon af planer?
Go' weekend til jer <3 

7 kommentarer:

 1. Ihh sikke fede sko, dem er jeg ret vilde med.

  SvarSlet
  Svar
  1. JA me too.... jeg har faktisk klikket dem hjem, når jeg laver sådan en opsætning forelsker jeg mig alt for meget i tingene, det kan hurtigt blive en dyr affære ;)

   Slet
 2. Sødt indlæg om Barbie. Du er heldigvis meget kønnere :) Synes jeg.

  Det var skønne ting du nyder i fredagens sol.
  God tur ned og få kaffe. Bare det var mig, sammen med datteren.
  Jeg har week-end med mig i fokus og det er godt, ind i mellem synes jeg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for din meget søde besked Lis, den gjorde mig rigtig glad <3
   Det er nemlig ret vigtigt at have mig-selv-i-fokus-dage, det giver plus på energikontoen og så kan man være noget for andre. Jeg håber du har haft en rigtig dejlig weekend og er ladet op til en ny uge.
   Knus til dig fra Mille

   Slet
 3. Ih kjolen er fin, men shoppestop herfra ;) Jeg bruger weekenden med mine drenge, mens kæresten er på job. Så her er kodeordende for weekenden gylp, bleer og Disney!
  Kh www.blondinemor.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utroligt hvordan kodeordene ændrer sig når man får børn - altså gylp og bleer er jo ikke det sjoveste men fredag aften med disney og hygge er et hit :) Håber du har haft en skøn weekend - min kæreste har også weekend og aften arbejde, så jeg kender alt til at tage de der aleneaftener. :) Kh mille

   Slet
  2. Vi har haft en afslappende lørdag, og en søndag med kaos! Faren var på arbejde og begge drenge cravede mor! Ja der er ikke meget plads til vin og ture ud af huset alene, men mon ikke det kommer igen engang :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...