onsdag den 30. april 2014

LADY IN PINK!


Da jeg gik i 1.G på gymnasiet i Ribe, holdt 3.G'erne en afslutningsfest, hvor der med fis og ballade blev delt nomineringer ud. Blondinevittighederne var på sit højeste, og der var selvfølgelig en pris der hed "Årets Barbie og Ken" - Jeg stod med min lyse hestehale og holdt vejret, fik hjertebanken og svedige håndflader, jeg var SÅ bange for det blev mig... Men inden jeg så mig om, stod jeg på en scene med "Ken" ved min side, og en fyldt hal af glade unge, der morede sig kosteligt over Ken og jeg og mine røde kinder. Året efter kendte jeg en fra udvalget og truede hende  :) aftalte med hende, at det altså var bedst, at den der Barbie-pris gik til en anden! :)

Ja og her står jeg så frivilligt i lyserød ( stadig lidt genert :) ), men VILDT glad for min nye forårs-candy-jakke fra Modström. Ved I hvad, kald mig da bare Barbie! :D

Nu hopper jeg på en bus ind og mødes med en flok gode venner, vi skal til Frank Hvam Show, rigtig go' aften til jer <3

8 kommentarer:

 1. Jeg synes du er en rigtig fin "Barbie" - og synes jakken er super flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla :D Jeg er blevet rigtig glad for jakken :) Rigtig go' weekend til dig, håber du får en skøn en af slagsen ;)

   Slet
 2. Super smart, den klær dig rigtig godt... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi - Man kan også få den i blå, men den lyserøde talte til mig. Hende der ekspederede mig var så sød - så efter jeg havde købt jakken, gik jeg tilbage til butikken med en pose pastelfarvede kongemandler til hende, en rosa uldjakke gør bare een sådan rigtig glad :D
   Go weekend til dig <3

   Slet
 3. Ei, hvor er den flot, Mille!

  SvarSlet
 4. Jeg har også investeret i den lyserøde skønhed fra Modström, og elsker den! Er blevet helt skudt i alt det lyserøde det her forår :) Synes jakken er så fed, og bruger den både til hæle og Converse!
  Kh www.blondinemor.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er det sjovt - jeg kan slet ikke huske, at du fik "Barbie-prisen", men hvis noget kunne bære det på den gode måde, så er jeg da sikker på, at det var dig Mille :-)
  Mega lækker jakke. Jeg har det ret svært med lyserød, men den der får mig godt nok til at overveje, om jeg alligevel skulle forsøge...
  /tina

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er sjovt hvordan man med alderen tænker mere "skidt pyt", og ligesom affinder sig med tingene, med større ro i sindet. (Det er dog ikke altid så enkelt).

  Når det er sagt, så vil jeg bare sige dig (Barbie), at denne pink candy-liscious jakke klæder dig mægtig godt.
  Håber at Frank Hvam var spændende!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...