søndag den 27. april 2014

TAPAS OG LÆKKERT KERAMIK - BLOGEVENT HOS KÃHLER!

Ubeskrivelige forårsfarver, tapas, rødvin i små kopper, sol i en baggård og über sprøde blog-damer - Jeg har være til et forårs-event hos Kähler And Friends, og det fik mit humør i superligaen. :)
- Jeg har altid været lun på Kählers farverige tallerkener og skåle, efter jeg i går flirtede med det hele - føler jeg mig næsten forelsket i flere af deres produkter. Det fine ved Kähler er efter min mening, at det ikke blot er masseproduceret keramik, men en fuld pakke af gennemførte glasurer, farver og design, hvor der ligger mange tanker bag.

Dagen blev båret igennem af Birgit og Lou, der begge meget levende fortalte lidt Kähler historie og anekdoter fra deres Kähler-hverdag. Jeg er selv meget passioneret omkring mit arbejde, og derfor bliver jeg altid helt revet med, når jeg mærker samme gejst hos andre. :)

Vi fik i løbet af dagen stillet små kreative opgaver, og som ekstra overraskelse kom Claus Dalby og viste et par tricks til smukke buketter. Jeg blev helt paf og overasket, næsten lidt fan-agtig, da jeg så ham... Jeg sendte straks et billede af sted til min veninde med ordene " Se lige hvem jeg tilbringer dagen sammen med!!!! " efterfulgt af lidt blomster og hjerter. :)  Hun svarede: " HVAD?? Har du forladt mand og hus for en ældre mand, der binder blomster??" ;) Så til hende og andre, der måske ikke kender ham, Claus Dalby er "blomster-Gud" og han har også en blog lige her ;)

Ha' en skøn søndag i solen  <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

16 kommentarer:

 1. Det lyder skønt og gennemført!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var über gennemført - en virkelig skøn dag og altid hyggeligt at møde en masse søde bloggere :) Go aften til dig

   Slet
 2. Så flotte billeder og hyggeligt at møde dig! Kh, Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Anja, det var super hyggeligt, var helt høj da jeg tog hjem :) Håber vi ses til arrangementer over sommeren, vi rockede da det bryllupsbord ;) Go' aften til dig kh mille

   Slet
 3. Var så ærgerlig over at jeg måtte melde afbud, men Nora's fødselsdagsfest skulle holdes samme dag. Ser du til I havde nogle dejlige timer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja super ærgerligt - men hold fast nogle dejlige billeder af Nora <3 <3 <3 Dejligt I også havde en skøn dag i solen.

   Slet
 4. hahaha... sikke en skøn besked din veninde sendte! Jeg kender heller ikke denne blomster-gud... af navn... men ved gud jeg kender hans skønne blog, hvor masser af insp har været hentet til kolo-have-livet! Det ser ud til at have været en dejlig dag Mille. Kram fra My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænkte nok du kendte bloggen, og tror også du har været med til at gå forbi hans hus på Trøjborg, det var/er mit yndlingshus i Århus, bare så fint. Knus til dig og jeg glæder mig til at se dit fine hus, sikke en forvandling ;)

   Slet
 5. Er vild med alle de mange farver!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Nanna, det er jeg også, det var bestemt et farvemekka dagen lang :) Go aften til dig

   Slet
 6. Tak for en skøn dag - hvor var det rart endelig at møde dig irl :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Kristina, håber vi snart ses igen ;)

   Slet
 7. Ih, du tager simpelthen sådan nogle skønne billeder, Mille! Du kan noget med at se farver og vinkler, som jeg er milevidt fra. Jeg lytter og lærer - eller kigger og lærer :)

  Kh. Marina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Marina, tusind tak, jeg øver mig også hele tiden, jeg elsker at sidde og lege med det og få det itl at gå op i en højere enhed ;) Go dag til dig <3

   Slet
 8. Tak for sidst :* Tjek http://www.nicolines.com/2014/05/kahler-and-friends.html, der er det skønneste billede af dig og Maria :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Nicoline, jeg så godt det fine billede :) Go dag til dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...