onsdag den 7. maj 2014

KOWLOON - ET YNDLINGSSPISESTED I AARHUS!

I dag tog jeg et lille work-break, og spiste min frokost på Kowloon med min søde veninde My. De sidste mange dage har jeg været i en arbejds-boble, fordi jeg i morgen igen rejser til Kina med mange tegninger, farver og ideer pakket i kufferten. Jeg glæder mig altid til at tage af sted, der er en helt særlig kreativ energi, når man er ude blandt så mange farver, kvaliteter og dims!
Det kinesiske Kowloon-mam fik mig ladet op, nu er jeg helt klar - skal bare liiiige have overstået "farvel-seancen" med min lille Hector, uf han er sød og lille, og ja, lidt svær at tage væk fra...

Go' aften til jer <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Mmm, nu må jeg altså snart prøve Kowloon - har hørt så meget godt om stedet, og dine billeder lokker mig endnu mere. Rigtig god tur til Kina til dig og dine kreative idéer og tegninger. Mon ikke den bliver fyldt med farverige indtryk? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Katrine, beklager mit sene svar, jeg er lidt bagud med alt muligt for tiden, kender du det? :) Jeg kan VIRKELIG anbefale kowloon, det er SÅ godt - jeg er nok derinde når du tar' derind :D Jeg er pjattet med kinesisk mad. Rigtig go' aften til dig:)

   Slet
 2. Jeg synes det er så spændende, at du skal til Kina - og hvis der er noget asiaterne generelt er gode til så er det farver og dims! God tur. Kh Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Kristina, det er nemlig det de er - jeg havde en skøn tur. Men nu er det også dejligt at være hjemme lidt, indtil næste tur ;) Go aften til dig <3

   Slet
 3. Held og lykke med det. Jeg har ikke fulgt dig så længe, så jeg er lidt nysgerrig på, hvad det er du sådan dimser med?
  Det lyder i hvert fald spændende med en forretningsrejse til Kina!
  Igen, igen har du formået at skabe en lækker stemning med dine billeder. De er så fine!
  God tur og velbekomme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Missejammer - tak for din hilsen, her et lidt sent svar, men better late than sorry ikke :) - Jeg rejser til Kina med mit arbejde, hvor jeg arbejder som tøjdesigner. Dejligt du vil kigge med her - jeg tror snart jeg må lave et indlæg hvor jeg fortæller lidt mere om mig selv. Og om lidt må jeg ind og se på dig univers ;) Kh mille

   Slet
 4. YNDLINGS! :) Nummer 47 er to die for.

  Nicoline // nicolines.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan aldrig bestemme mig, men valget falder næsten altid på coconut suppe med kylling, næste gang blir det 47!! ;)
   Go aften til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...