torsdag den 22. maj 2014

EN TUR TIL KINA OG TILBAGE IGEN!


Så er jeg hjemme igen - efter endnu en vild og hektisk, men spændende tur til Kina. Jeg havde taget mit kamera med, men når jeg først går i arbejds-mood, flyver dagene af sted - og det nåede faktisk aldrig op af tasken. I stedet her blot en lille collage fra mine dage i Kina-landet :)
Det var en tur med masser af regnvejr, men godt humør. Jeg har tegnet og tænkt en masse og været næsten helt høj på "stoffer", altså dem af bomuld og polyester :)
Jeg vil tro, jeg har været i Kina omkring 25 gange - og selvom turen er pakket med arbejde, oplever jeg alligevel altid noget nyt- Denne tur var ingen undtagelse - jeg har:

- Stået i læ for et regnvejr, jeg aldrig har set lignende.
- Spist middag et sted, hvor to rotter pilede hen over gulvet.
- Kørt i utallige taxaer, hvor selerne var taget ud.
- Spist fantastisk og billigt mad på et yndlingssted.
- Smagt grøntsager, jeg aldrig har set før.
- Sovet i en KINGSIZE bed.
- Drukket utrolig dårlig kaffe.
- Observeret en situation, hvor en frugt-mand blev slået ned af politiet, fordi han solgte frugt...FRUGT!!!
- Tænkt over kulturforskelle..
- Følt mig heldig...
- Savnet en smog-fri himmel .
- Haft obligatorisk underlig-mave-dag. ;-/
- Smilet af kinesiske medrejsende.
- Købt masser af things-I-could-not-live-without-skrammel!
- Sagt Nihao og Cheche og meget meget mere.

Og ja, nu er jeg hjemme - Jeg har glædet mig til at komme herind - Har I haft en go' uge, og har I mon fundet sandalerne frem? :)

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. altid altid dejlige billeder! altså du er så dygtig med et camera! Trods masser af arbejde, har du fået skønne glimt af din hverdag derude. Ville ønske at jeg kunne komme med engang :) Hvor er det fedt det glashus med alle farverne! og føøøj det med rotterne .... pyh husker engang i thailand, hvor der suste en rotte forbi min fod ... den var MINDST 50 cm lang ;) - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde my, vi må af sted sammen en gang, uden tvivl, kunne være fantastisk <3 Tak for dine altid søde og fine beskeder, det gør mig så glad! <3

   Slet
 2. Lækre billeder fra spændende Kina!
  Jeg håber virkelig du havde en god tur :) Men altså, føj med rotter på restauranten. Det ser man alligevel ikke herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sandra, det var en rigtig go' tur, men også travl og hektisk. På en eller anden måde reagerer man anderledes derude - sad jeg på en restaurant herhjemme og en rotte kom forbi ville jeg nok hvine og skrige, men synes jeg tog det temmelig cool i Kina :D go aften til dig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...