tirsdag den 27. maj 2014

HVERDAGS-BLING!Jeg fandt de her glitter-skønheder i Kina - Jeg plejer ellers, at skyde en hvid pil efter deres skomodeller, da de søde ekspedienter, som oftest kigger på mig og mine fødder med et " noooo, no have big size"! - Og så går jeg tomhændet derfra med mine "gigantiske" fødder...:/ Men denne gang var jeg heldig - De er fra Bobs - og de er vildt behagelige!

Ugen er skudt igang med solskin og korte ærmer! - Jeg har gang i en masse fede projekter. Jeg håber I kigger forbi herinde i løbet af ugen, der er nemlig spændende nyheder på vej! ;)

Go' aften til jer <3

4 kommentarer:

 1. Hver dag bliver en fest i de sko :)

  SvarSlet
 2. Nujh, de er nice! :)
  Hehe, man må virkelig få mange sjove oplevelser i Kina :)

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor fint - hverdagsglitter rocks!

  - Anne

  SvarSlet
 4. Der er en hel butik i Odense C med de sko, men jeg vaaaaader forbi hver gang, fordi jeg tror, at det kun er sneakers, der bliver solgt... Vil slå et smut forbi butikken i løbet af den kommende uge.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...