søndag den 25. maj 2014

EN WEEKEND MED VINTAGESKJORTE OG FEINSCHMECKEREI!~ En af mine fine vintageskjorter ~

Min weekend har været fyldt med farver og fest. - I fredags drog jeg af sted i den pastelfarvede skjorte og med sokker i stilletterne - Vi havde en skøn aften hos min veninde, med feinschmeckerei af vin og mad og gode snakke på kryds og tværs.
Lørdag tog jeg til fest i latinerkvarteret - jeg mødtes med søde Louise, vi trissede rundt i byen, kiggede butikker og fik et skud festlig stemning i alle de små gader.
Dagen sluttede jeg af med festival-humør på Egmont-højskolen, hvor der var pynt i træerne, musik og glad energi.
Har I haft en dejlig weekend?? - Det håber jeg, go' søndag aften til jer <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en dejlig weekend, og sikke en flot skjorte du har på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skjorten er 45 kroners lykke fra den lokale genbrugsbutik - jeg er bare så glad for den:) Jeg håber også du har haft en skøn weekend Lene, og at du får en go uge - tak for din søde hilsen, kh Mille

   Slet
 2. Ej, den skjorte! Den er jo pragtfuld.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke Anne - jeg var ude at løbe med min veninde, men pludselig oplevede hun et "forsvundne danskere"- øjeblik, da jeg var drejet af og stod og trykkede min næse flad mod ruden af den lokale genbrugsbutik ;)
   Go aften til dig <3

   Slet
 3. Det ser sørme også ud til at have været en hyggelig stemningsfyldt weekend. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Maiken - jeg var helt udmattet søndag ( og mandag) - 3 fester i streg er ikke det nemmeste dagen derpå ;) Håber I har det dejligt - go aften til dig <3

   Slet
 4. Svar
  1. Og jeg er VILD med sokkerne i stiletterne - det er så fint!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...