onsdag den 28. maj 2014

FU - ET FASHION UNIT!


- Som lovet bringer jeg i dag lidt nyheder. For nogen tid siden blev jeg nemlig kontaktet omkring et nyt og spændende blog-projekt, FASHION UNIT. Det er en top-fin moderelateret blog-platform fra Århusbloggere. Og ved I hvad, jeg er blevet spurgt, om jeg ikke ville være med! ;) Selvom min blog ikke er en decideret modeblog, vil jeg bringe lidt indlæg hver måned. Jeg håber at kunne inspirere med mine billeder og stil - Jeg er superglad og spændt på at være med, og jeg håber meget, I alle vil kigge med på siden og også følge FU's facebook
- Der er samlet en række superdygtige og inspirerende Århus-bloggere, som I kan læse mere om på siden.

Her på Helt&aldeles giver det ikke de store ændringer, ingen store reklamer ;) I min højre side, kan I trykke på linket og nemt og hurtigt finde ind til FU.
I vil opleve, at der kommer flere moderelaterede indlæg fra min hånd. Mine hverdags-glimt, fotografier og kreative projekter fortsætter som altid imellem alt det andet - Jeg er vildt motiveret og spændt - Der er så meget, jeg gerne vil vise og dele med jer.
Det hele går i luften på søndag - da er siden helt opdateret, og de første indlæg klar! ;)

- TAK, fordi I følger med her på HeltogAldeles, jeres besøg og søde kommentarer betyder mere, end I ved <3

7 kommentarer:

 1. Spændende. Din stil er super inspirerende så vil glæde mig til mere af den :)
  Og forhåbentlig sparkes i gang til at turde lidt mere selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK Anne - din hilsen gør mig glad - Jeg synes FU er et fantastisk tiltag og jeg glæder mig til at være med - Min hverdag er fyldt med mode og design og jeg glæder mig til at give lidt mere af mig selv på den front ;) Rigtig go dag til dig <3

   Slet
 2. Ej hvor seeeejt Mille!! Glæder mig til at følge med! :)

  SvarSlet
 3. Fedt Mille. Jeg elsker dit sammensurium af alting, så jeg venter spændt :)

  SvarSlet
 4. Sejt, Mille! Glæder mig til at se mere mode fra dig. Måske du kan lokke mig til at være mere modig med farverne :)

  SvarSlet
 5. Jaaae, det bliver så godt! Glæder mig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...