torsdag den 29. maj 2014

FARVER FRA HERNING!

For noget tid siden var jeg i Herning for at arbejde med farver og lægge kollektionsplaner med min kollega Rikke. Det er altid en spændende del af designprocessen, til sidst drømmer man næsten om pantone numre og fine nuancer. :)
Vi sluttede dagen af med at besøge Rikke's lækre butik "Røge" på Fonnesbechsgade. En lille butik der bugner af grafiske illustrationer, puder, smykker, dims og interiør. Alle hylder er fedt arrangeret, jeg fik lyst til det hele!

På trods af, at jeg har studeret i Herning, kender jeg ikke byen så godt, men jeg var faktisk ret imponeret af alle de små butikker der ligger på Fonnesbechsgade - En håndfuld fine steder med kunst, the, børnetøj, sushi, keramik, smykker og meget mere.
 - Vi gik over til Mette, der sammen med sin mand har har cafeen Aroma - Her drak vi is-kaffe og jeg forelskede mig hovedkuls i Chemex kaffekanden på billede 4 - er den ikke fantastisk?
Jeg fornemmede hurtigt energi og venskab mellem Rikke og Mette - to powerkvinder der lige kan tage et work-break og stikke over vejen til kaffe og snak. - Jeg var fyldt med energi da jeg vendte bilen mod Århus!

Så er der dømt forlænget weekend - Jeg skal I sommerhus med gode venner, en tradition jeg er vild med! 

Nyd solen og dagen <3

1 kommentar:

  1. Åh, hvilke farver! Der er simpelthen så mange lækre boligfristelser for tiden. Kaffekanden har jeg også tabt mit hjerte til. Den er så enkel og alligevel helt speciel med den fine trædetalje :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...