tirsdag den 22. april 2014

NY "MAGIC DONNA" VINTAGE-JAKKE!Jeg har faktisk aldrig været vild med lilla, farven har aldrig rigtig sagt mig noget. Men den lyse pastel-lilla er jeg vild med, den er tilpas naiv og candy-agtig til en sommerbrun hud. Den er blevet forcastet højt til sommeren 2015, og jeg har i mit arbejde som designer tegnet mange streger i farven allerede. I London så jeg flere piger med håret farvet i samme lilla nuance.
- Nu er jeg gået all in og har købt en vintage jakke i 80'er-snit med skulderpuder og skinkeærmer - Mærket hedder endda "Magic Donna". :)

Jeg er lidt nysgerrig, hvilke farver køber I oftest? - Og der mon farver, I bare aldrig køber?

- Vi ses til en sommerfest med kold hvidvin, guldsko og "purple on top",Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram7 kommentarer:

 1. ej Mille sikke lækre billeder ! Jeg synes at den farve klæder dig vildt godt. Og må sige at efter at jeg har set neglelakken på din finger, får neon.lilla pludselig en ny betydning ;)
  - Jeg har aldrig haft et stykke tøj i lys.rose, den farve klæder mig ikke vanvittigt, men hvor om alting er, købte jeg to fede kjoler med det lækreste snit til.. hold fast 90 kr. Jeg må så bare bære et tørklæde eller en fin hat til den lys.rosa farvede kjole :) _my

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver så glad for dine søde hilsener <3 Glæder mig til at se de kjoler, jeg VED du ligner en million i lys rosa ;)

   Slet
 2. Jeg køber aldrig gul og orange. Heller ikke lyserød. Men jeg er ret glad for bordeaux, grøn og blå. Min yndlingsfarve har vidst altid været lilla, så er ret vild med farverne i indlægget! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ejer vidst heller ikke noget i orange - i hvert fald ikke i tøj :) Rigtig go aften til dig :) kh mille

   Slet
 3. Fed jakke! ...er også ret pjattet med øreringene:-) Hvor er de fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Øreringene købte jeg i en vintage butik i Berlin - så de kan desværre ikke findes, men mon ikke der snart er mærker der lancerer ørestikkers i den farve, farven er i hvert fald begyndt at komme i butikkerne ;) Go' aften til dig, kh mille

   Slet
 4. Du er altså smuk som altid - uanset hvilken farve det er. :) Jeg er altid imponeret over hvordan du kan bære alt med stil.

  Jeg skal vist bare til at købe flere farver helt generelt, da mit tøjskab mest af alt er en konservativ blanding af sort, marine, hvid, koral og bourdeux.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...