torsdag den 24. april 2014

BE SILLY & HAVE FUN - KREALØRDAG!
Både min søster og jeg er vilde med dims - Vi får begge lys i øjnene ved farverige og glimtende sager. Min søster har stor passion for "scrapping" og hun har DET VILDESTE krea-rum fyldt med farverige små ting til klip-klip! Ved enhver lejlighed hvor der er mulighed for det, lokker jeg hende til at tage ting med, så vi kan "dimse" den. Det ender altid med flere kasser bliver bredt ud, og billederne er fra påsken, hvor vi lavede forårskort til søde mennesker.
For et par år siden stablede vi en workshop på benene, hvor der blev kreeret alt muligt lækkert - Hvis der er stemning for det, kunne det måske snart være tid til det igen!? :)

Ugen er fløjet af sted med arbejde og hverdagsliv, og i morgen er det allerede fredag... - I skrivende stund sidder lille H på køkkenbordet og hjælper Manden med at lave italienske kødboller. - Her dufter af tomater, løg og persille, uimm, I'm a lucky gal' ;)
Go' aften til jer <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud! Især træ figurerne og dem af fimo(?) ler:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med dem i fimo - man køber dem og så skal de bruges, evt til et kort eller noget andet, men så kan man alligevel ikke helt nænne at bruge det - den slags sker TIT for mig :D
   Rigtig go' weekend til dig

   Slet
 2. Inden der kom børn til sad jeg også tit og nørklede med papir og stempler. Det var bare så hyggeligt, men tiden er bare ikke til det pt. Øv at man ikke kan nå det hele v

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - når jeg har haft travlt på mit arbejde kører jeg hjem og på vejen hjem flyver min tanker rundt i ting jeg har lyst til at lave, men når først Hector er puttet, der er vasket op og smurt madpakker - så er luften gået af ballonen. Men du skal da med hvis vi laver en workshop camilla ;) !? Go aften til dig

   Slet
 3. Ih, hvor fint. Din søster ser ud til at have et rigtig godt krealager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er kun et lille uddrag, hun har SÅ mange sjove kreating - det er et paradis af dims og farver. Og så fandt jeg ind til dine fine billeder - håber vi blogges ved, go aften til dig

   Slet
 4. Ej, hvor hyggeligt at I kan dele glæden ved dimseri. Mit hjerte kan også hoppe en ekstra gang, når jeg ser fine kreating.

  Jeg vil rigtig gerne være med til en workshop, hvis du stabler det på benene. Og jeg hjælper også gerne. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. - Jeg tænker en workshop i det tidlige efterår kunne være super hyggeligt!? - enten her hos mig eller et større sted :) Go weekend til jer Maiken

   Slet
 5. Nej, nej, nej! Hvor ser det bare alt for lækkert og spændende ud! Jeg er klar på dimse-workshop :) Jeg dimsede den også ret meget igår, da jeg lavede en kæmpe inspirations-collage nede i min kreahule (der kommer billeder på bloggen snart)! Ha' en fantastisk fredag og weekend, søde Mille :) Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Den glæder jeg mig til at se - det er så fedt når man dimser sammen med andre, for så kan man snakke lidt imens man laver noget :) Skriver mig bag øret du også er klar, det kunne være lidt hyggeligt med fælles kreadag.. Go weekend og vi ses jo snart ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...