torsdag den 17. april 2014

JEG HAR SYET ET GRAFISK TO-DELT SÆT!

Endelig har jeg fundet lidt tid, ro og lyst til at få lidt sager igennem symaskinen. Det er blevet til et grafisk to-delt sæt. Det er måske lidt svært at se det, men nederdelen er højtalteret og blusen kort. Et meget enkelt sæt uden synlige stikninger - Jeg synes stoffet er så sejt! Jeg fandt det i den store isenkram, der ligger på Trøjborg. ;)

- Har I mon kreative projekter der ligger klar til ferien?
Go' aften til jer <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

9 kommentarer:

 1. Øj øj øj, et lækkert sæt. Jeg er vild med stoffet.
  Og fortæl mig så lige, hvordan du altid kan have så sommerlækker en kulør?
  Hilsen hende den evigt blege ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. HA, Malene! - Der fik du mig lige til selv at scrolle op igen for at se min hudfarve :D Jeg synes nu også jeg er lidt vinterbleg... Men altså et tip er en solskinspudder til kinderne - det bruger jeg indimellem og det giver lidt kulør. Men altså ellers kan man jo gøre så meget med lyset i photoshop! :D Go' aften til dig

   Slet
 2. Sikke noget fint stof! :-)
  Jeg forstår stadig ikke helt hvordan nogle kan trylle med en symaskine, mens andre ikke kan.. ;-)
  Hav en skøn påske i den lækre kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her sæt er helt enkelt og nemt at sy - tror ikke meget kan gå galt :) Også rigtig go' påske til dig - mon ikke du har en masse projekter igang, hvis jeg "kender dig ret" :) Go aften til dig, kh Mille

   Slet
 3. Hvor fint! Jeg er helt vild med printet, og hvor ser sættet også bare "comfy" ud :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det et fint sæt - jeg elsker også stofbutikken bag isenkræmmeren - hvad hedder den egentlig? Man skal helst have god tid der, for alt ligger i kæmpe bunker og personalet er heller ikke super serviceminded.. En gang fortalte en af de ansatte med stolthed i stemmen at "vi smider aldrig noget ud - vi har stof fra 80'erne". Det er jo det jeg elsker - her kan man finde alt:)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor et skønt sæt - ser rigtig godt ud til dig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...