tirsdag den 15. april 2014

ICH LIEBE BERLIN!

Så er jeg tilbage fra 4 fantastiske dage i Berlin! Dagene går bare alt for hurtigt. Jeg har sammen med min veninde travet benene ømme, besøgt et hav af secondhand shops og små finurlige butikker, drukket mange kopper kaffe og snakket om alt og intet. Jeg har fået "smurt" mit lidt rustne tysk og ellers bare suget til mig af indtryk, farver og energi! ;)

I dag skinner solen ind af vinduerne og mit tulipantræ er fyldt med hvide blomster. I morges var jeg tidligt oppe og har startet symaskinen til flere projekter. - Der er dømt ferie med min lille familie ;)

Er I også gået på påskeferie?
Håber I får en lang og skøn uge <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

17 kommentarer:

 1. Berlinmisundelse i stor stil herfra. Det ser skønt ud, Mille! Fortsat god påskeferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved jeg deler forelskelsen med dig og mange flere, det er altså bare en fed by! Go' påske til jer også Ida, håber vi snart ses igen, vil så gerne se søde lille P <3

   Slet
 2. Åååh, skønne Berlin. Jeg travede også fødderne ømme for et år siden sammen med min søster og min mor. Det er én stor eksplosion af farver, dufte, design, graffiti, lækkerhed og idyl. Jeg elsker den by, og det er skønt at se, at du også har nydt det i fulde drag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min første tur til Berlin, men bestemt ikke den sidste - Virkelig en god tur:) Tak for dine søde hilsener Kat, jeg bliver altid så glad for en tanke fra dig <3

   Slet
  2. Hvor er du sød, og jeg kan kun sige i lige måde :-)

   Slet
 3. dejligt indlæg om det rå og lidt beton-agtige berlin! Fedt at jeres tur var dig god, for hvem berlin ikke er god, kan ikke nyde noget ;)
  Min påske skal forhåbenligt nydes i solens stråler i haven! - My

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - håber vi når at ses i påsken - vil gerne male fuchsia-farver og drikke kaf' i din have - og selfvølgelig fortælle dig alt om Berlin;)

   Slet
 4. Åh hvor dejligt med Berliner gensyn. Jeg håber du forkæler os med mange flere glimt. God påske søde Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde så travlt med at nyde det, at jeg slet ikke fik taget så mange billeder... :) Rigtig go' påske til dig også Malene <3

   Slet
 5. Så dejlige billeder, fra en dejlig by.

  Genkender jeg den runde trappe fra genbrugsbutikkenHUMANIA på Frankfurter Tor?
  Vores lejlighed ligger lige omkring hjørnet, i verdens dejligste bydel ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har et skarpt syn Camille :D - Det er det nemlig, en rigtig smuk trappe og en ret lækker butik ( især den øverste etage) - jeg har fundet SÅ meget vintage-guld. Jeg har brugt de sidste par dage på at vaske, sy ind, sætte nye knapper i og snart har jeg en ny ( måske lidt gak) garderope i mange farver og fine snit ;)
   Jeg er misundelig på jeres lejlighed.... Lejer I den måske ud??? :) Klem til dig

   Slet
 6. Hvor er du bare fantastisk med dit kamera.... :-)

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder!
  Berlin er bare sådan en fantastisk by - vil virkelig gerne snart derned igen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok, jeg vil gerne med!! ;) ;) Tak for din søde hilsen.

   Slet
 8. Hvor ser det skønt ud - venindeferie er dejlige (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et must!! i hvert fald for mig;) -, jeg stikker ofte af med en veninde - jeg elsker min lille familie, men har ind imellem et stort behov for venindeture og masser af sludder-sladder. Rigtig go påske til dig Kit. <3 Kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...