lørdag den 1. marts 2014

DEN FINESTE OVERRASKELSE I POSTKASSEN!
Forleden kom jeg hjem til dejlighed i min postkasse - Det var smukke Mejse, der havde sendt mig en portion farverig kærlighed i form af dette lækre penalhus, en sød broche, en guirlande og en håndfuld lækkert cirkus-slik. Sidstnævnte fik hurtigt ben at gå på :)
- Penalhuset har jeg fyldt med alle mine blyanter og farver - Det er bare SÅ fint! <3

Til info har jeg en plan om at rydde lidt op på bloggen, trænger til en forårs-rengøring - Måske det bare bliver små enkle ændringer, men hvis I kommer herind og det ser underligt ud, er det blot fordi jeg prøver mig lidt frem ;)
Håber I nyder en skøn og dejlig weekend <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

3 kommentarer:

 1. Åh sikke en fin vidunderpost!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, jeg blev simpelthen også bare SÅ overasket og glad :) Go søndag til dig kære Rikke

   Slet
 2. Overraskelser i postkassen er helt fantastiske! Og Mejse, hun er bare så sød og betænksom.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...