søndag den 23. februar 2014

LUNE SNEGLE OG TYKKE TRØJER TIL KOLOLIVET!Med store trøjer, halstørklæder og varme sokker, har vi i dag taget forskud på foråret i min søde venindes kolohus. Jeg har været træt efter en vild uge med arbejde i London og travle dage - så det var tiltrængt og perfekt med kaffe og hygge.
Jeg har bagt kanelsnegle - har måske aldrig fået en pris for mit bagværk.. ( Nu må I ikke grine ;)) - men her er en go' opskrift på når-man-er-dvasket-men-da-gerne-vil-være-lidt-overskudsagtig-mor-der-bager-kanelsnegle:

2 poser færdig-ruller af pizzadej fra Netto åbnes - de klaskes sammen. Bum.
125g smør blandes med brun farin, kanel og rørsukker ( bare godt af det hele) - Det smøres på,
rulle rulle rulle og skære ud
- 200 grader i 12 minutter!

Uimm, - I'm just sayin'..... ;)

Go aften til jer <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

24 kommentarer:

 1. Foråret lader ikke vente på sig, så det var helt vidunderligt at tage hul på det sammen med jer to skønne mennesker! Flere timer venter på os, lige her i alt det farverige univers :)
  - My

  SvarSlet
  Svar
  1. ps: kager der smager.... du kan være ganske stolt! mums

   Slet
  2. Glæder mig til mange flere forårstimer ude i huset, tak for en dejlig eftermiddag <3

   Slet
 2. Lækre billeder, Mille. Du er smuk og meget fotogen.

  God ny uge til dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih fineste Tine, du er sød, TAK <3 Go weekend til jer

   Slet
 3. Det ser simpelthen så hyggeligt ud! Jeg savner helt at have en kolonihave, men elsker til gengæld, at haven nu er lige uden for døren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kolo-livet er bare SÅ skønt - jeg har det ligesom dig, vi havde også et kolohus og jeg savner det til tider, men det er bare så skønt at have fået egen have nu - Og så er jeg heldig at kunne besøge min veninde ligeså tosset jeg vil, så bliver kolosavnet stillet :) go weekend til dig

   Slet
 4. Hihi, man skal aldrig undervurdere fædigpakker :) Det er altså bare dejlig nemt når man ikke lige er den mest overskudsagtige, men gerne vil være det. Det ser ud til i hvade en hyggelig tur i kolonihaven. Jeg håber i fik slappet lidt af ovenpå ugen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er stort fan af "færdigpakker" - i hvert fald når resultatet bliver så godt at veninden udbryder, nuy de er gode -- så blev jeg nødt til at indrømme at det altså ikke var helt fra bunden :) go weekend til dig ;)

   Slet
 5. Hvorfor har jeg aldrig fået dén idé?!?!? Det er jo genialt! Tak fordi du deler ...! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubbi, jeg er ikke den eneste der kan finde på "den slags" :) :) hehe go weekend til dig

   Slet
 6. Hahaha, åh jeg er vild med opskriften, Mille! Den er lige "up yours" til diverse perfekte speltmødre og politisk korrekthed. Inden jeg læste den, og kun så dine billeder, tænkte jeg at de så enormt lækre og proffe ud, og ved du hvad? Jeg tror sgu' de smager skide godt! Jeg er selv STOR fan af færdigkøbt butterdej - det kan bruges til alt.
  Og jeg gad dælme godt have en kolonihave, og den skulle også have sådan nogle fine røde stole.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad Michelle, sandheden er, at jeg jo vildt gerne vil være "sådan en speltmor" - men jeg er vidst fake - here you got it - jeg snyder for at ligne en hihi :D Nej der er nok mange der kommer efter mig nu - men jeg er ved at være træt i hoved af lfhc ( eller hvad det nu hedder :)) 2/5 og grapekure, der bliver skrevet om det alle steder jeg kigger hen - Jeg er fan af butterdej og kanelsnegle :P...
   Du skulle så meget have et kolohus, det passer perfekt til dig og Jonas! ;)

   Slet
  2. Jeg er også total meget en wannabe spelt"mor" (mangler lidt et barn for kvalificere mig helt) med surdej i køleskabet og what not. Men jeg er også giga fan af at det hele ikke bliver for perfekt og korrekt - er vokset op med en sliksyg mor, der elsker slik med e-numre, og jeg er selv fan af alt muligt andet tacky. F.eks. er jeg VILD med McD!
   og ENIG! er SÅ træt af diverse kure... eller livsstilsændringer, som de bliver kaldt. Læste for nylig en blog, hvor personen havde besøgt en italiensk restaurent men så kun have bestilt salater og kød for at undgå gluten. OMG! Italiensk = PASTA og masser af risotto med masser af smør og ost og Tiramisu og.... ;)
   Jeg tror ikke, at vi ender med et kolo-hus - vi er jo også glade for lejligheden, som bare er aller bedst om sommeren.

   Slet
 7. Svar
  1. prøv det prøv det - jeg er sikker på du vil synes de er kæmpe goe med en kop kaffe til ;)

   Slet
 8. Jeg elsker de nemme og gode løsninger - tak for det Mille :-) Og som sædvanlige skønne skønne billeder!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er to - små cowboytricks af nemme løsninger er værd at dele ud af :) Tak søde Line - go weekend til dig <3

   Slet
 9. Ser så skønt ud. God onsdag til dig :o)

  SvarSlet
 10. Ingen kommentarer til din bagemetode, men det lyder vildt "overskudsagtigt". Godt fundet på.
  Skønne billeder der vidner om rigtig hygge og det er altså vigtigt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lis - weekenderne er dyrbare i en travl hverdag - i denne weekend skal jeg være selv med Hector - vi skal i svømmehallen i eftermiddag, det er hygge:)

   Slet
 11. Skønne billeder :-D
  Den opskrift har jeg også benyttet mig af før - stort hit ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig et hit :) Tak for din søde hilsen <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...