mandag den 17. februar 2014

FORÅRSFORNEMMELSER OG VANDFARVER!Forårsfornemmelser fra en fin weekend. På Valentines-dag var jeg inviteret på spaophold i Vejle - det var balsam for sjælen, at sidde ude under månen i et spabad med champagne og hjerteformede chokolader. Jeg kom hjem med fornyet energi og har brugt weekenden med lille H, gode venner og en lang løbetur på Brabrandstien.

Den fine Tom Dixon stage på billede 8, har jeg været heldig, at vinde inde hos søde Louise - Den bliver tændt næsten hver dag, den giver det fineste lys!
Jeg har taget hul på en travl uge, på arbejdet rejser jeg bl.a. et par dage til London.

Jeg håber I får en skøn uge <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

15 kommentarer:

 1. Uhm, det er så dejligt at mærke en snert af foråret - det giver så meget og god energi. Jeg suger det også til dig!

  God uge, og god tur til London, til dig, kære Mille <3

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde Louise - jeg glæder mig til at komme af sted - få lidt inspiration, kaffe et sted og nyde de mange indtryk!
   Og altså - nu har vi prøvet mange gange, men lad os snart få sat et X i kalenderen <3

   Slet
 2. Masse herlige, stemningsfulle bilder:) God tur til fantastiske London!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3 London var skøn - det tager jo ingen tid så kan man sidde på en kaffe midt på oxfordstreet - Jeg er vild med den by. Jeg håber du har haft en dejlig weekend, og tak for din søde hilsen :)

   Slet
 3. Det må være ren balsam for sjælen at komme på sådan en kæresteweekend. :) Rigtig god Londontur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - det var virkelig skønt - Det er bare så flot dernede. Lørdag da vi vendte snuden hjemad havde jeg troet jeg ville være sprængfyldt af energi, men man bliver faktisk helt flad af at komme helt ned i gear :) En fornøjelse var det, gad godt der var tid ( og penge :) ) til at gøre det meget oftere! Go aften til dig kære du

   Slet
 4. Virkelig skønne billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nanna - en sød hilsen fra dig <3

   Slet
 5. Fin lille billedserie- forår lige om hjørnet- selv Hector er inspireret og gir` den i lyse skønne pasteller! - Nyd London!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA endelig gider han at tegne og male, ikke i lang tid af gangen, men det er bare så hyggeligt :) Go aften til jer <3

   Slet
 6. Åh sikke nogle skønne glimt - elsker simpelthen dit univers Mille; så personligt og varmt. Dejligt billede af Hector der maler :)
  Rigtig god tur til London :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita, og i lige måde <3 Jeg havde en skøn tur af sted med en go kollega - Godt nok var det arbejde jeg var af sted med og det er trættene, men jeg er hjemme igen med inspiration og energi, det er dejligt. Håber I får en dejlig uge - go søndag til jer.

   Slet
 7. Åh, hvor er der mange forårsglade farver hjemme hos jer :-) Mmm, og hvor kunne jeg også godt trænge til et dejligt spa-ophold. Jeg under dig det til fulde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød <3 Det var første gang jeg prøvede wellness, og ærligt var det næsten lidt grænseoverskridende at skulle hoppe i en badekåbe og trisse rundt i den - men efter blot 10 minutter var det helt naturligt og hold nu op det var skønt, rigtig go weekend var det. Håber også du har haft en farverig weekend <3

   Slet
 8. Hvor bor du altså bare skønt!!!
  Bliver helt glad og vildt inspireret af at kigge på dine delikate fotos! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...