søndag den 2. marts 2014

NEW IN - MARC BY MARC JACOBS!


Jeg er overbevist om at "ham der Marc", har siddet en aften med et glas god rødvin, og lyttet til gnisterne fra en varm og gylden pejs og lige dér, har han fået en smuk og innovativ ide, og sagt noget a la -  "I'm gonna mix some gold with a light salmon colour and create a bracelet which that "Mille-girl" can't live without"... :D - Og her er vi så, newin fra min tur til London <3

Det skarpe øje kan nok se, at der på internetversionen her på siden, er sket lidt ændringer. Jeg har ryddet op og flyttet rundt. Jeg flirtede med tanken om en helt ren side, men det blev alligevel lidt for bart - Til gengæld er der kommet lidt system og orden :) Jeg fifler lidt endnu og mangler også stadig, at opdatere etiketter på en del indlæg.
 - Det er altid dejligt og forfriskende med forårs-rengøring, nu mangler jeg bare at pudse vinduerne i min stue, hvem gir' en hånd? ;)

Jeg håber I nyder weekenden <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

13 kommentarer:

 1. Sikke et fint Mille-armbånd! Det må være helt specielt til dig!

  Bloggen er fin i øvrigt - jeg skal altså også i gang med en forårsrengøring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise - det er helt rart lige at "rydde lidt op" - Men altså ikke helt nem faktisk, synes blogger til tider kan drille lidt. jeg håber du har haft en skøn weekend <3

   Slet
 2. Hej- Fint lille armbånd- lige din farve!-- Jeg savner nu de søde, sjove små billeder i højre side af bloggen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de små billeder er ikke længere i sidebaren, måske der kommer noget andet, nu skal det lige stå lyst og " rent" og så må jeg se om jeg kan tøjle pyntegenet ;)

   Slet
 3. Det kan jeg godt forstå, at du ikke kan leve uden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke maiken, den var også i mint, det var svært at vælge!!! :D

   Slet
 4. det er smukt! og du har ganske ret, det er som om du har været hans muse <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih søde My, muse er det fineste ord. Du skal se armbåndet! Glæder mig til at se dig snart <3

   Slet
 5. Smukt, enkelt og girly - og lige dig! (og egentlig osse mig...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita - det er nok ikke KUN mig han havde i tankerne da det blev til - Synes Marc Jacobs har så mange lækre ting, og der er noget særligt over at købe en lille ting og få det i en fin pose ;)

   Slet
 6. Svar
  1. Enig:) Tak Mette - Go aften til dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...