fredag den 27. december 2013

GULDCHOKOLADE OG JULEIDYL!Lidt glimt fra de sidste par dage, hvor vi har nydt julen med familie og venner <3
I dag har jeg været på arbejde, tilbage i hverdagen og lidt kulret i hovedet af de sidste dages mange frokoster, sammenkomster, snak og juleidyl. Lille Hector har stornydt det hele, og var især vild med dansen om juletræet, hvor mormor spillede til på klaveret - "SYYYNG" råbte han efter hver sang - imens de lidt større børn sukkede over de mange sange... :)
Hector fik de fineste pakker, små gryder, legemad, musik og fine trøjer - Og heldige jeg fik et par løbebukser og et nyt objektiv til mit kamera. Et 18-200 Tamron - Er der mon nogen derude der har erfaring med det? Jeg er nemlig i tvivl om jeg skal beholde det..

Jeg håber I alle har haft en dejlig og fin juleaften - Rigtig go' weekend til jer <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Dejlige glimt af dejlige juledage. Også jeg arbejder her mellem jul og nytår - man bliver lidt revet ind i virkeligheden igen, ikk?
  Kram til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det gør man nemlig Louise, men faktisk var det helt rart lige at få et par dage i "virkeligheden" - selvom jeg har travlt på arbejdet :) Jeg håber vi kan finde en dag og ses snart i det nye år - det vil jeg glæde mig til <3

   Slet
 2. Jeg havde en skøn jul, tak - det ser ud til din også var ganske dejlig Mille :D Som altid er det lækre og hyggelige billeder, du viser.
  Godt nytår til dig.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anne - Kameraet lå ellers meget stille i julen - men lidt billeder blev det til :)
   Også rigtig godt nytår til dig - jeg håber I får en fantastisk aften - Jeg ser frem til meget mere Venterpåvin i 2014 - Nytårsknus til dig

   Slet
 3. Åh, så dejlige juledage- svært at komme tilbage til hverdagen- man savner de mange glade stemmer og samværet med små og store! Skønne billeder Mille!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak - Jeg smiler af de tre små skjorter der danser om træet :) Det var et par skønne dage <3

   Slet
 4. sikke smukke billeder ;) er vild med juletræs-danse-billedet. Rosa-my var helt vild med "nu-er det-jul-igen-og nu-det-jul-igen"dansen............ er glimmerkuglerne hjemmelavede konfekt? - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak søde my - synes også det er sødt, det er børnenes jul ikke - det er helt særligt med de små pus ( og når de bliver for trætte skal de i seng :) ) Du fik ikke smagt guldkuglerne, jeg tvivler på der er flere når vi ses igen! :D De er goe - klem til dig <3

   Slet
 5. Sikke nogle dejlige juleglimt søde Mille og rigtig glædelig jul til jer. Det er SÅ sødt at Hector vil danse og synge om træet - Karla var også helt vild med det og sang sin helt egen sang højt og rent, så moren fik en lille klump i halsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih ja, jeg fik også en klump i halsen flere gange - Og egentlig var mine øjne bare meget på ham, fordi det er første gang for ham - Lyder til I også havde en skøn aften - Hvor dejligt. Jeg håber I får en skøn nytårsaften i morgen - glæder mig til at blogges ved i det nye år <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...