søndag den 22. december 2013

ENGLEVINGER MED GULDSTØV PÅ!

Jeg har slet ikke fået julepyntet vores lille hjem, som jeg ellers plejer. Jeg tog til Kina, og da jeg kom hjem, har den ene dag taget den anden, og julekasserne er endnu ikke kommet op fra kælderen.
Men jeg har kreeret de små "englevinger", der nu hænger og danser i decembersolens stråler. Jeg synes det er et fint skyggespil de kaster på væggen.
I går fik jeg taget hul på julegaverne - vi har de sidste par år gjort sådan, at vi voksne trækker et navn og kun giver gaver til den ene, og så giver jeg selvfølgelig også lidt pakker til Manden ;) - Det giver færre pakker under træet, men alle er glade. Børnene får julegaver af alle, og i dag skal jeg ud og købe de sidste pakker - Er I ved at være juleklar?

Håber I nyder weekenden <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Skide go ide med den pakkefordeling... :0) Hvor er de fine dine englevinger... Glædelig jul... :0)

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er de fine !
  Vi giver gaver til alle børnene i hele familien, samt til vores forældre. Andre voksne giver vi ikke til, bortset fra min søster og jeg, vi giver hinanden. Og manden og jeg giver også til hinanden. Desuden giver vi ikke lige så store gaver til jul, som vi gør til fødselsdage. Det gør vi for at forsøge at begrænse overfloden - og det fungerer faktisk rigtig godt :-)

  Kh Maria.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine :) glædelig jul til dig og dine :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...