søndag den 29. december 2013

GLIMT FRA ÅRET DER GIK!

Jeg har kigget billedarkiverne igennem og fundet en stak billeder fra 2013 - Det har været et skønt år med masser af farver og oplevelser - Hold fast - her kommer nemlig en masse stemningsbilleder;) :

Januar
Startede jeg på arbejde efter 9 mdr barsels-bobbel med skønne lille H. I Januar skulle hverdage med arbejde, indkøb, madlavning og en lille familie gå op i en højere enhed. Jeg var lidt træt, så weekenderne blev brugt på at dase, sove længe, spise dejlig brunch og bare være.

Februar
Var mørk og kold, men fyldt med varme og kærlighed. Jeg blev 30 år - Det blev fejret med blomster, kager, flag, kys, knus og dejlige mennesker. Det gjorde på ingen måde "ondt" at fylde år. :)

Marts
I marts var det min lille Hector's tur til at fylde år- han blev 1 år - Det var en stor dag både for ham og os - Jeg blev mindet om, hvor meget der sker på et år, og hvor meget jeg skal huske at nyde hver dag.
Forleden pegede han på vinduet og sagde "persienne"! - Den lille-bitte fyr - han fik mig til at smile og grine, det gør han hver dag <3

April


I april tittede det gule frem både inde og ude. Manden byggede badeværelse i farmorhuset -Vi var til påskefrokost hos venner og familie. Hector og jeg kørte rundt med små påskeposer. Jeg var også til brunchhygge ved Julia og smagte hendes lækre hjemmebagte medaljer.

Maj
I maj nød jeg foråret - Jeg var jeg til glitterworkshop og til pinsemarked i Horsens fængsel. Herhjemme sprang mit smukke tulipantræ ud og stod og "smilede" til mig :)

Juni


I juni pyntede jeg haven med smukke kinesiske lamper - Jeg fik besøg af søde blogduller til havefest. Bloguniverset har givet mig skønne nye venskaber, som jeg værdsætter, og glæder mig over.

Juli


I juli holdt vi sommerferie i Danmark - vi var i København og i Sønderjylland, og sammen med søde venner grillede vi fisk og rejer ved stranden. Jeg elsker sommer i Danmark <3

August  


August var stadig varm og mild - jeg var i Flensborg med min mor, på messe med mit arbejde og i weekenderne stod havedøren åben og vi var ude. Billederne af lille H er fra en gåtur, hvor vi grinede og sang og Hector klukkede "Moaaaarr" <3

September
Bød på brombær i spandevis- selvpluk fra farmorhaven. Jeg har endnu ikke fundet opskrifter der passer til os og alle de bær...

Oktober 

I oktober rejste vi til Tyrkiet og nød sol og varme imens det "ruskede" herhjemme.
Vi var også til kærlighedsfest ved min søde veninde og mand - det var en smuk fest og der var ikke et øje tørt <3

November
I november fejrede vi Manden, han blev 40 år - En dag med smørrebrød, kage, sushi og en blanding af købte og hjemmelavede pakker.

December


I december rejste jeg til Kina med mit arbejde, og da jeg kom hjem stod den på julehygge, pynt og æbleskiver.

Her er vi nu, snart skriver vi 2014 - Tusind tak til alle jer der gennem det sidste år, har kigget med og skrevet søde kommentarer her i mit lille helt&aldeles-univers <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

11 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg - hyggeligt at følge din blog og dit fine univers :) tror også jeg vil se om jeg kunne lave sådan et indlæg. Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristina - Og jeg glæder mig til at se DIT år hos dig, rigtig meget - Jeg følger også flittigt med i alle dine inspirerende indlæg - glæder mig til at blogges ved i 2014 - og se endnu mere :) Godt nytår til dig <3

   Slet
 2. Og tusind tak for det fine indlæg :-) Jeg nyder at følge med her.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Og tak for din søde hilsen. Rigtig godt nytår - vi blogges ved på den anden side :)

   Slet
 3. Hvor er det skønne minder om et dejligt år i din lille familie... Tak for kikket, og godt nytår. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen Heidi - Også et godt nytår til dig og dine - der er noget særligt ved den aften - når man først står der og der bliver talt ned - det øjeblik er lidt vildt :)

   Slet
 4. Man bliver bare så glad af at se dine fantastiske billeder og små skriblerier! - Ja, 2013 var et dejligt år- vi glæder os til 2014!

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt indlæg med flotte billeder! Jeg nyder din blog Mille og synes du er fantastisk både i ord og billeder :). Rigtig godt nytår til dig, KH Marie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK Marie - hvor bliver jeg glad for du læser med herinde <3 Rigtig godt Nytår til dig - jeg håber I får en skøn og magisk aften.

   Slet
 6. Fantastiske stemningsbilleder, og tak for tilbagekigget. Det minder mig om hvorfor jeg elsker dit univers og synes du er et dejligt menneske. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...