mandag den 30. december 2013

NYTÅRSKJOLEN ER KLAR - JEG HAR SYET EN BLONDEKJOLE!

I lørdags tullede jeg rundt i byen og ledte efter lidt bling, blonder og noget med "fut i", som jeg kunne have på i morgen til nytårsaften - Men jeg fandt desværre ikke lige noget... Så jeg kørte i "Stof og Stil", hvor jeg købte blondestoffet ( og lidt andet dims :) ) og i søndags blev nytårskjolen til.
Hvad skal I mon have på? Og er I klar til at springe ind i det nye år?

Jeg skal forsøge, at lave et kransekagehorn - De sidste par år har jeg stået for kransekagen - og der går lidt sport i at gøre den fin, velsmagende og festlig - I år er ingen undtagelse - Men det tager tid, marcipan-massen brænder nemlig ret nemt på, er svært at hæfte sammen, og i det hele taget er det nok egentlig nemmere at køre forbi en bager.. - Det er bare ikke helt det samme :)

Rigtig go' aften til jer <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

54 kommentarer:

 1. Mille, du ligner en million! Det bliver da den bedste aften, når man kan svanse rundt i sådan et dress. Mit outfit blegner lidt ved siden af, men det bliver vist stadig en top og nederdel :)
  Ha' en skøn aften i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ttusind TAK søde Malene:D Jeg er nu helt sikker på - at du kommer til at shine bright like a diamond! ;) - Jeg skrev en lang hilsen til dig i forgår på din blog, men når jeg trykker send forsvinder det hele - Meget underligt, jeg prøver igen senere! Kære du, Rigtig godt nytår - glæder mig til at blogges ved og forhåbentlig ses endnu mere i 2014 :)

   Slet
  2. Jeg fandt din søde besked. Den var røget i spamkurven. Skal vist lige have kigget lidt på bloggen ;)
   Godt nytår søde Mille.

   Slet
  3. Ok godt - der er røget en ny samme vej - altså forhåbentlig ikke i spamkurven :)

   Slet
 2. Hvor fint - élsker blondestoffet. Dog er modellen stadig smukkest ;-)

  Rigtig godt nytår, til dig og dine søde Mille!

  - ANne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Anne - du er så sød - tak for dine søde kommentarer her hos mig - jeg glæder mig til at blogges ved i 2014 - altid dejligt at følge jeres univers - både bloggen og IG! Godt nytår til dig.

   Slet
 3. Faktisk også en sort blondekjole :) En gave fra min mand, der bare har vist sig at være efteråret kjole. En rigtig life saver.

  Og hvor ser du skøn ud! Ud over det faktum at jeg falder på halen over at du bare "lige" har syet din egen nytårskjole, så er du pivfin!

  Ha' en dejlig nytårsaften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk - hvis han ikke er blevet henvist til sted, style og størrelse så er din mand da VILDT go til at finde på gaver! ;) Rigtig go aften til jer også Marina - glæder mig til at følge dig i 2014 også. Godt nytår og tak for din søde hilsen.

   Slet
 4. Hvor bliver du skøn at se på! Så yndigt og så fint.

  Må du have det bedste nytår i din fine kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke <3 Og godt nytår til dig - håber I får en magisk og skøn aften med bobler, lysglimt og smil i massevis.

   Slet
 5. Wau, jeg er da imponeret - over dine evner, din beslutsomhed og over kjolen. Den er sgu da for vild!! Jeg har købt fra Kokoon på udsalg - nude med blå mini leo-pletter og den glæder jeg mig max til at indvie i morgen :-)

  SvarSlet
 6. Ps. Det gik for stærkt ... Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kokoon laver de fineste ting, de har mange ting jeg sukker langt efter og altid farver jeg næsten har lyst til at spise. Rigtig go aften til jer Dorte - jeg glæder mig til at følge dit kreative og inspirerende univers i det nye år- godt nytår til dig.

   Slet
 7. Svar
  1. :) Godt nytår, håber du kommer godt ind i det ;)

   Slet
 8. Først så syr du den lækreste kjole- bare sådan, og så finder du en mark at vise den frem på. Du kan NOGEt!!!
  Håber du får den dejligste aften i kjolen. Og lov mig du IKKE øver chokozizzag på kosteskaft a la blomsterberg!! Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. HA! Jeg LOVER vores kosteskaft ikke får zigzagglassur :D Godt nytår søsser <3

   Slet
 9. For helvede Mille, du er så pisse lækker! Og så pisse dygtig. Sikke en smuk kjole. Jeg aner ikke hvad jeg skal have på, og finder nok først ud af det imorgen eftermiddag...Rigtig god fest, og rigtig god nytår, du skønne kvinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia <3 "for helvede" - på den måde som kun du kan sige det :) - Hvor jeg glæder mig til at se dig i det nye år. Rigtig go aften til dig - jeg VED du dækker et fantastisk bord, laver de lækreste retter og håber I kommer smukt ind i det nye år!

   Slet
 10. Svar
  1. Tak for din søde hilsen - godt nytår :)

   Slet
 11. Du er altså for vild! Den er jo fantastisk den kjole, og den klæder dig så godt :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er den smuk Mille - og det er du altså også. Hold op hvor gad jeg godt have dine fantastiske evner til selv at designe og sy sådan en smuk sag. Jeg ender med at hive en gammel klassisk sort sag ud af skabet.

  Du må have en forrygende nytårsaften søde Mille. Jeg glæder mig selv til at fejre den i venners lag med lækkert mad og drinks. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og billederne er da i øvrigt også forrygende! :)

   Slet
  2. ih TAK Maiken - jeg er jo heldig at arbejde med den slags i hverdagen, så jeg er i træning, men det er efterhånden sjældent jeg får taget mig sammen til at lave noget til mig selv...
   Jeg håber I får en fantastisk aften i aften med søde venner og familie, rigtig godt nytår <3

   Slet
 13. Wow Mille, hvor det imponerende - tænk at kunne designe og selv sy sådan en smuk kjole, bare sådan lige på en søndag. Du er simpelthen så dygtig, og så ser du fantastisk smuk ud!
  Ønsker dig et rigtig godt nytår - og et brag af en nytårsfest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så mange søde kommentarer - tak for din Anita - det er nu slet ikke så kompliceret som det måske ser ud :) Også godt og smukt nytår til jer med din fine familie <3

   Slet
 14. Hold fast mand du er dygtig! Den kjole er fantastisk flot og du ligner en million i den! Imponerende :). KH Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie, rødme rødme så mange søde hilsener :)- Rigtig godt nytår til dig og dine!

   Slet
 15. Eeej, for søren da også, hvor er du fiiiin! Fantastisk kjole, og jeg er altså meget, meget nysgerrig efter detaljerne - har i et helt år fantaseret om en natblå blondekjole med høj hals, og så en form for underkjole under (men skal det sys som én kjole, eller har du bare blondekjolen på udenover en anden?). Du ser smuk ud! Rigtig godt nytår - jeg glæder mig til at følge med i dit skønne univers i 2014 ;-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - du skal gøre drømmen til virkelighed - nu ser jeg den også, den natblå skønhed - sådan en blondekjole slår sjældent fejl :) Jeg har syet min kjole helt enkel og uden fór - indenunder har jeg en lang seamless undertrøje - du ved dem der sidder tæt til kroppen. I går så jeg på tv2 - i "året der gik" at værten havde en blondekjole på og blot en bh under, uden det var "for meget" - men den grænse er så svær at ramme synes jeg og har det bedst med noget under. :) - Jeg glæder mig til at se din kjole!! - Og egentlig bare, at se mere fra din hånd - altid inspirerende hos dig - godt nytår søde Trine <3

   Slet
  2. Ahaaa, det er da det jeg skal - altså, ha' undertrøje dertil, ikke BH, jeg er ikke helt dus med see-through, selvom det kan være så fint til andre! Og tak Mille, håber du havde en skøn aften i den smukke kjole :-)

   Slet
 16. Ej hvor er den fin! Det er nytår i aften, og jeg ved stadig ikke hvad jeg skal have på. Krisen rammer nok lige om lidt, når morgenkaffen er drukket.
  Godt nytår! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen:) Nu har jeg syet en kjole, men ellers er det altid mig der hiver diverse sager ud af skabet og river mig selv i håret - men noget dukker altid op - og så lige lidt læbestift - sikker på du finder noget. Rigtig godt nytår til dig og dine - nu vil jeg også drikke lidt kaffe inden det går løs :)

   Slet
 17. WOW! DU er SÅ dygtig kære Mille!!! Den er bare mega flot og tænk hvem der bare havde dine evner til at sy sit eget nytårsdress!!!
  Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Mille, din hilsen gør mig glad, så længe siden vi har blogget ved, men jeg nyder at følge dit univers på bloggen og især på ig, hvor jeg desværre ikke selv er så aktiv, men ofte kigger ind og nyder billederne.
   Jeg håber I får en dejlig aften - jeg er sikker på pigerne er i kjoler og ser bedårende ud - Rigtig godt nytår til dig <3

   Slet
 18. Hold nu op hvor er den fin. Det var godt du ikke fandt nogen kjole i lørdags. Jeg er vildt med den høje hals. Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 19. Hold nu op hvor er den fin. Det var godt du ikke fandt nogen kjole i lørdags. Jeg er vildt med den høje hals. Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen - jeg er blevet glad for den og i det hele taget bare dejligt at få lidt fut i symaskinen :) Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år <3

   Slet
 20. I really like your blog! It' s very interesting:) I would like to show you A quick outfit recap of my looks of 2013 year! and If you get a second, I'd love to hear your thoughts on topic my outfits:) I greet:) Iwona

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks Iwona - I just took a fast look at your blog - can't wait to go through each page later - Your style is great!

   Slet
 21. Arhmen altså Mille, you did it again, lavede en misundelsesværdig smuk kreation..... Og indholdet gør den ikke mindre smuk, du gør dig altså virkelig godt på billeder! Hvilket mønster har du taget udgangspunkt i? Sidder nemlig selv og fifler med mønster til en kjolesag af sort velour med pailleter som skal bruges til par events her i januar!

  Godt nytår til dig og din familie.

  Kh. Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Camilla - jeg er ret genert og slet ikke komfortabel foran kameraet, men min svigerinde har taget billederne - så bliver jeg slet ikke så genert, som hvis det er Hasse der tager billeder:)
   Arhemmm.. lige mønsterdelen er jeg ikke stolt af - jeg tegnede det nemlig bare ud fra et par kjoler jeg har liggene og som jeg synes sidder godt - så er det altid spændende når man så går igang med at sy ( jeg orkede ikke at sy en prøvemodel op først) - Jeg vil så sige at blondestoffet er ret taknemmeligt fordi der er lidt maskine-stretch så det tilpasser sig kroppen. Pøj pøj med din kjole - jeg kan kun forestille mig at den bliver fantastisk! Håber I kom godt ind i det nye og og beklager det sene svar! ;)

   Slet
 22. Eeeej hvor er du sej! Hatten af for dig! Den er super fed!

  SvarSlet
 23. Du er så god. Smuk ser den ud. Og ejeren af den!

  SvarSlet
 24. Aj Mille. Kjolen og du er toplækre sammen. Håber det lykkedes med kransekagen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina! Kransekagen blev et overflødighedshorn, der var lidt skævt og langt fra perfekt - kors hvor det drillede mig - jeg var ikke helt tilfreds haha - men det smagte virkelig godt og så festligt ud. BUM! :)
   Håber I havde en skøn aften og I er kommet godt ind i det nye år <3

   Slet
 25. Wauw Mille - hvor er du dygtig og smuk. Vildt flot kjole - Respekt!
  Godt nytår til dig også :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lena - jeg er blevet rigtig glad for kjolen - indimellem bruger jeg meget tid på projekter og når jeg endelig er færdig med det - så gider jeg ikke rigtig bruge det - men kjolen kan både bruges til hverdag og fest - der ryger bare lige en lang cardigan over :) Håber I er kommet godt ind i 2014 ;) kh mille

   Slet
 26. hvor er du dygtig - og topfin!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...