tirsdag den 12. november 2013Vi er slet ikke nået til december, men nu er julestemningen skudt igang. - I weekenden besøgte vi nemlig Krusmølle, der oser af jul, hygge og er i de fineste rammer. Butikkens hylder bugner af søde julerier, der er lækkert interiør og feinsmecker-produkter til de lækkersultne - Jeg er helt og aldeles solgt til det sted!
Vi sluttede vores besøg af i julestue-cafeen, hvor vi fik et stykke sønderjysk rugbrødslagkage med solbær og flødeskum, "uimmm taage!" :D - sagde lille Hector, og ja, det smagte himmelsk!
 - Rammerne er så hyggelige og skønne, en perfekt søndag <3

15 kommentarer:

 1. du har været i sdr.jylland, Mille... Jeg skal også snart afsted og jeg kan se jeg har noget at glæde mig til :)

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. JA :) Jeg er født og opvokset i Sdr jylland. Mine forældre bor i Broager - så når vi er der står den på Møjn og Bum :D Der er meget hyggeligt på Krusmølle, helt vildt, jeg har været der et par gange nu, og næsten en tradition at skulle derud. Go aften til dig kh mille

   Slet
 2. Nøj, nogle hyggelige billeder - jeg er også allerede i julestemning, og indlæg som disse hjælper ikke just :D Jeg glæder mig helt vildt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget til at jule i år - sidste år rejste vi væk i julen, i år glæder jeg mig til det hele :) go aften til dig søde Anne <3

   Slet
 3. Ihh hvor er der smukt! elsker hylde-væggen af blandede materialer og sofaen under. Jeg er også på flugt fra "hverdagslarm" ind i krea-fordybelsens hule, med hæklenål, fint papir og laver hjemmelavede julegaver. "Taage" når det er bedst! min svigermor lavede en sådan kage til os, første gang jeg kom i deres hjem, og det ER himmelske sager :) - MY

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, da jeg så hyldevæggen tænkte jeg på DIG :D Dine kommentarer her gør mig mere glad end du aner <3 <3 Vi må lave en rugbrødskage - det er VIRKELIG guf! vi ses snart!!

   Slet
 4. Aj, men det ser jo intet mindre end fantastisk ud. Hvem, der bare havde sådan en fed reol! Den er jeg helt skudt i :-) Og masser af "jule-taaage" er jo heller ikke at kimse ad. Nu kom jeg jo helt i før-julestemning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er super fin - der er rigtig mange lækre detaljer på gården - virkelig et besøg værd:) Skønt med en hilsen fra dig - jeg må ind og bladre i dine sider, hverdagen har været travl og jeg har slet ikke været nok rundt i bloglandet :) Go aften til dig :)

   Slet
  2. Søde Mille. Jeg kender det alt for godt. Livet og pligterne tager over. Det vil du også kunne se på min blog, som har stået stille i flere måneder. Men mon ikke, jeg snart får lyst til at hellige mig blogland igen? Det håber jeg. Nyd weekenden - jeg tror, min skal stå på julemarkeder i Aarhus :-)

   Slet
 5. Hvor ser det vidunderligt ud! Julen er sådan en skøn tid, der aldrig kan begynde for tidligt i min mening!

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig!! - jeg har ikke pyntet op endnu - Det venter jeg med til december - men æbleskiver, lys og et besøg ved Krusmølle - det er altså hyggeligt. Jeg håber du får en skøn uge søde Rikke <3

   Slet
 6. Nøj, hvor blev jeg altså en smule skuffet, da jeg fandt ud af, det ligger i Aabenraa ;-D Det ser jo helt vildt hyggeligt og indbydende ud *suk*! Man kommer generelt bare for lidt på de sønderjyske kanter (hvor der er langt større respekt for kagehunger :-)).

  SvarSlet
  Svar
  1. "Man" burde besøge Sdr.jylland lidt oftere, - der er masser at byde på! :)

   // Rikke //
   CUPCAKE-STYLISTEN

   Slet
  2. Ih Trine, I må starte bilen til en søndagstur - jeg er SIKKER på du vil synes om det sted - virkelig og ellers er der nok flere julestuer rundt omkring - Jeg kan mærke jeg får lidt sommerfugle i maven, jeg glæder mig faktisk HELT vildt til at jule, alting får bare en ekstra pil op med lille Hector i huset, glæder mig til at opleve alting sammen med ham :)

   Slet
  3. *ha ha ha* Trine ENDELIG noget vi har som "I" ikke har :)
   Jeg tænker bare ALTID at øv ALTING foregår bare i Århus eller Kbh.
   Jeg giver gerne kaffe!! Krusmølle er nemlig bare fantastisk, ja for ikke at snakke om gågaden i Aabenraa i december måned eller Haderslevs dejlige byliv..
   kh Libbie

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...