søndag den 17. november 2013Jeg har haft en skøn dag - Solen har skinnet hele dagen og jeg har været ude med lille Hector. Da han sov middagslur, fik jeg også tid til at gå krea-amok. Jeg startede flere små projekter, som jeg har haft i tankerne i noget tid. Bl.a. de her små collage-ophæng i forskellige farver og mønstre. Jeg blev helt bidt af det og planer, at lave en ordentlig stak, og hænge dem i vores vinduer. Det tager lidt tid, fordi der er klip på begge sider. I får lige et opdateret billede, når de er kommet op at hænge :)

I morgen har jeg en fridag, Manden har nemlig fødselsdag, han bliver 40 år. For næsten ti år siden gik jeg arm i arm med min veninde ad Brabrandstien. Manden kom cyklende og stoppede op, fordi han kendte min veninde. Da vi havde snakket lidt og han cyklede videre, var jeg blød i knæene, havde røde kinder og vidste at HAM måtte jeg se igen. Jeg fór direkte hjem og ringede til nummeroplysningen... Ja, det lyder næsten som en "farmor-fortælling", men der var jo ikke facebook at bladre i ;) - Jeg fandt frem til ham, og med min mursten af en mobiltelefon skrev jeg til ham, at jeg havde mødt ham på Brabrandstien, og at jeg altså gerne ville spise en is med ham, hvis han havde lyst... Heldigvis skrev han tilbage, og efter et par dage mødtes vi, vi har faktisk været kærester siden. :) - Jeg glæder mig stort til at fejre ham i morgen! <3

Jeg håber I også har haft en dejlig weekend <3 

14 kommentarer:

 1. Hvor er det en sød historie med dig og Hasse. Godt du fik ringet til nummeroplysningen. ;-) Og tillykke med ham i morgen.

  Det kan nogle gange føles som ren luksus at få lidt kreatid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Maiken, vi havde en super hyggelig dag forleden, med boller og kage og sushi til aften - bare vildt hyggeligt. Og JA godt jeg fik ringet til nummeroplysningen, nogen gange må man bare gå efter det man gerne vil have ik ;) Rigtig god aften til dig kh

   Slet
 2. Sikke en skøn kærlighedsfortælling, tak for den Mille
  Og rigtig god fødselsdagsfejring i dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille, det var hyggeligt at tænke tilbage på dengang for længe siden. Altid hyggeligt at huske på forelskelse og kærlighedshistorier - især når det er mørk og koldt ude og man skal smøre madpakker og handle ind og og og :D Rigtig god aften til dig.

   Slet
 3. Sikke en dejlig historie, Mille. Jeg kan lige se det for mig :)
  Endnu en gang tillykke med ham - håber I har nydt en dejlig dag sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise... Du kan tro jeg havde sommerfugle i maven da min første besked var sendt af sted, jeg er slet ikke god til den slags..
   Rigtig god aften - og weekend når du kommer så langt <3

   Slet
 4. Åhh, en sød og fantastisk historie :) Og ret sejt du bare fandt hans nummer og kontaktede ham! Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Sagen var, at jeg havde sagt til et par veninder, at hvis jeg så en sød fyr nede i byen, ville jeg spørge ham ud...og de blev ved med at hænge mig op på det, så da jeg havde mødt Hasse, måtte jeg jo slå til - og heldigvis gik det godt, men jeg er ret genert og det var lidt vildt og grænseoverskridende - i hvert fald dengang, jeg tror slet ikke jeg ville kunne finde ud af netdating nu, altså at mødes med forskellige og se om det er noget... Rigtig god weekend til dig søde Maria, og skal vi ikke snart ud og have et par drinks? :) kh mille

   Slet
  2. Det er altid godt med udfordringer fra veninder – det kommer der tit noget godt ud af! Og nogle gange bare en god historie ;) Vi skal så snart ud og have drinks! Måske vi skal arrangere en efter-nytårs-fest i januar? Det kunne da være sjovt! Rigtig god weekend til dig søde Mille :) Kh. Maria

   Slet
 5. Hej mille; det ser spændende ud med klippe-klister-krea.

  Glæder mig til at se det i fuld flor, som perler på en snor
  Dinglende fra din vindues ramme, over stearinlysets flamme
  Kaste glimt fra guldpapir, jeg hører den lille Hector si'r
  ...

  Vinter kys fra hende som savner kolo-hygge-dage
  (Har købt et billede til kolo som minder om smukke-vi-dage, et af B.Wiinblad, meget smukt der er kan du tro)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at vise dig det, jeg har haft gang i en masse projekter, jeg kan slet ikke følge med med billeder, men du skal se det live, og vi skal ses i morgen, det glæder jeg mig rigtig meget til, og jeg kender også en, der glæder sig til at hygge med sin moster Miiiii <3
   ps Jeg savner også kolodage..

   Slet
 6. WHAT A LOVE STORY Mille!
  - det var jo så absolut kærlighedens sti du der betrådte da din mand kom cyklende forbi....herlig historie på en grå tirsdag!

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak kære Rikke, det kan man vist godt kalde den, selvom det er 10 år siden, kan jeg finde lige præcis det sted på stien, hvor vi stod og snakkede. det er bare så hyggeligt at tænke tilbage på.
   Rigtig god aften til dig, og weekend når du kommer så langt. Tak for din søde hilsen <3
   kh mille

   Slet
 7. Forsinket tillykke med ham den søde isspiser :D Skøn fortælling.

  - Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...