torsdag den 21. november 2013I dag har jeg været til Berg & Munk lagersalg i Århus, og jeg skynder mig at give tippet videre, for de har også åbent i morgen fra 10.00-16.00 og lørdag 10.00-14.00, og der er rigtig mange fine halstørklæder, bælter og smykker. Jeg fandt en del lækre sager og priserne for tørklæder er 1 stk 40 kroner, 4 stk 100 kroner. Det er et besøg værd! :)
Adressen til lagersalget er: Berg og Munk, Mosevej 20 A, 8240 Risskov.

Tak for jeres søde hilsener til min lille kærligheds-historie i sidste indlæg, det var ret sjovt og hyggeligt at tænke tilbage på, det er længe siden :)
Rigtig go' aften til jer <3

2 kommentarer:

  1. Neij et lækkert tip! Jeg vil straks se om jeg kan presse en cykeltur ind i dagens program :-) Tak og god weekend

    SvarSlet
  2. Hej Katrine. Du skal være så velkommen :) //BERGMUNK

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...