fredag den 22. november 2013

Hvis du ikke har planer i morgen, så SKAL du tage et smut forbi Edition i Århus, nuyyy der er mange skønne sager! <3
Tjek eventuelt facebook-siden lige her!

4 kommentarer:

 1. Ihh altså hvor fristende - endnu en af de gange jeg godt gad bo i Århus (selvom jeg nu er ganske tilfreds hvor jeg er...) Ønsker dig en skøn weekend kære Mille, glæder mig til at se hvad du kommer hjem med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt sige dig der var mange lækre sager Anita, virkelig dygtige folk der - men der var næsten for mange gode sager, jeg kunne slet ikke lige holde hovedet koldt, så jeg gik hjem tomhændet, men med en på opleveren og med personer og ting jeg lige vil holde øje med og mærke efter, om jeg måske alligevel skal købe lidt hos dem :) Jeg håber også I nyder weekenden - vi har "flottet os" og købt mad udefra, uimm - go aften til jer <3

   Slet
 2. Mille! Hvor var det dejligt du lige sagde hej. Så skønt at hilse på dig sådan rigtigt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Karina - jeg er VIRKELIG imponeret over din streg og stil. Du skilte dig virkelig ud på Edition, bare så fint! Dejligt jeg nåede at hilse på dig :) Go aften til dig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...