lørdag den 23. november 2013

CHOKOLADE OG TULIPANLØG - ET WEEKEND KIT! I samarbejde med Konnerup & co.

Min skønne veninde My gav mig en dag en "bare-fordi-gave", der indeholdt blomsterløg til haven, og lige siden har lille Hector peget på posen med de små løg og sagt "Miiiiii" ( Det er åbenbart svært at sige My;) ) I søndags skinnede solen, så vi gik i haven for at plante de små løg. Jeg har slet ikke grønne fingre, så jeg måtte læse mig frem til, hvor og hvordan, men med min lille hjælper fik vi løgene plantet, og nu glæder jeg mig stort til at se, om de til foråret vil vokse op og "smile til mig" i haven :)
Bagefter holdt vi efterårs-picnic med tæpper, the og en taske fyldt med små lækre Chokolader fra Konnerup og co. 
Vi skulle teste deres søde julechokolade, der smelter på tungen og er let krydret med nelliker og kanel. Uimm, der sad vi med kolde fingre med jord hist og her og smagte på det ene stykke efter det andet. Det var en fest for lille H. Da manden i samme øjeblik kom hjem fra arbejde, slog Hector ud med armene med et "Nnneeeeeeeejjjjj" - Som i: se far, hvordan vi hygger. :) - Og chokoladen, den er godkendt! ;)

Jeg håber I nyder weekenden <3Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, 
men billeder og ord er helt og aldeles mine egne! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Lyder som en helt og aldeles vidunderlig dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en dejlig dag. Faktisk må jeg indrømme jeg nogen gange er ideløs når jeg er udenfor og skal lege med lille Hector. Når vi først har spillet bold og leget i sandkassen så ved jeg næsten ikke hvad vi skal finde på :) Men nu kan jeg se hvor meget lille Hector nyder at hjælpe til, det er rigtig sødt. Og når vi slutter af med chokolade så er alle glade :D Go aften til dig og tak for din søde hilsen

   Slet
  2. Kære Mille og Hector. I en have så stor, der en masse ukrudt gror. Kom til Erantisvej, her kan der kigges på forglemmigej. Her kan plukkes bær fra kvist og noget som er sikkert og vidst.... ; uanset, hvad I laver så elsker H det du finder på! Kys den lille trold når han vågner og fortæl ham at My savner ham

   Slet
 2. Det både ser og lyder fantastisk hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak søde Louise, det var det virkelig også - når Hasse jobber en døgnvagt skal Hector og jeg finde på noget :) Jeg håber du nyder weekenden <3

   Slet
 3. Hvor ser det bare vidunderligt stemningsfuldt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du, det var en dejlig dag. Det var dagene inden frosten kom, heldigt, for så var det for sent at plante løg. Det er nyt for mig med haven, men det er meget hyggeligt :) rigtig god aften til dig <3

   Slet
 4. Åh Mille det ser altid så hyggeligt ud hjemme hos dig, om det er inde eller som nu i haven - er der bare stemning og varme. Hvor fint I planter løg og samtidig laver en hyggestund ud af det med the og chokolade, umiddelbart ville jeg syntes at der virker totalt overskudsagtigt, men billederne udstråler varme og totalt 'nede på jorden' stemning. Dejligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte lige at skrive at jeg nok bare ville ha' proppet dem hurtigt i jorden, og ikke skænket det en tanke at det er en stor ting for de små - tak, det vil jeg huske til en anden gang :)

   Slet
  2. HIhi må smile stort - for på de steder, hvor det hos os virker overskudsagtigt, halter det andre steder - og imens vi sidder i haven og guffer chokolade så flyder mit stuegulv og køkkengulv og sikkert også soveværelset :D Nogle ting gør jeg uden at få Hector med i det, fordi jeg netop ikke har overskuddet, men jeg skal være meget bedre til lige at få ham til at hjælpe mig, for han vil rigtig gerne og det er egentlig også hyggeligt :)
   rigtig god aften til dig kære anita, og tak for dine søde og skønne hilsener <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...