søndag den 24. november 2013

INDRETNING AF ET LILLE GÆSTETOILET!


I vores lille dukkehus er vi netop blevet færdige med vores gæstetoilet. Det er så lille, at man kun lige kan vende rundt, jeg måtte sno mig for at tage billederne. :)
- Jeg synes det er svært at finde pæne møbler til badeværelser og især små badeværelser, hvor man sjældent kan købe en samlet pakke. Jeg tror vi var 15 gange ude at kigge på små vaske, borde og toiletter og hver gang kom vi hjem med prisoversigter, der virkede helt skørt dyre i forhold til så lille-bitte et rum. Til sidst besluttede vi at køre i Bauhaus, hvor vi fandt en lille vask, små enkle skabe og fik skåret en bordplade smal så den passede til. Virkelig en billig men fin løsning og dertil er der nu kommet lidt personlige nips og farver ind i rummet.
Den lille string-hylde byggede jeg i sidste uge, jeg havde set noget lignende på Pinterest og med mintgrøn læder, hammer og sav gik jeg igang :)
- Vi mangler stadig en lampe, der kan sidde henover det runde spejl, vi kan bare ikke finde den helt rigtige. Manden synes det skal være en 50'er lampe med 3 små arme, og jeg vil gerne have en rustik rå lampe, jeg håber snart vi finder LAMPEN, for efter kl. 18-agtig er det lille rum stort set mørklagt :)

Jeg håber I nyder søndagen <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

36 kommentarer:

 1. Hold fast det er flot Mille! Fuld af personlighed og fede detaljer. Nu bliver det jo en helt fest at gå på toilettet :). Mvh Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi bestemt en fest med alle de farver - tusind tak for din søde besked <3

   Slet
 2. det var da en smart hylde.
  Og nu vi er ved toilettet; du kan stadig nå at være med i min give-away hvor præmien netop er et accessories til toilettet!
  Se mere på min blog...

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke - jeg synes også den funker - jeg har været inde og se din giveaway men jeg har ikke så mange interessante toilet historier :D Ellers super fint emballage!!

   Slet
 3. Wauw hvor er det bare blevet virkelig flot og noget så personligt. Så fine detaljer... Er vild med hylden:-)

  Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - jeg er også glad for hylden og stolt - det var et ret hyggeligt projekt! ;)

   Slet
 4. Det er så lækkert et rum, og hvis jeg engang får mere plads, tyvstjæler jeg din hylde ide ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal du Malene, er blevet vildt glad for den allerede og det var ret nemt at gå til - for ikke at nævne at den er billig ;) Go aften til dig

   Slet
 5. Hvor ser det bare fint ud! Elsker din blog, her finder jeg så meget inspiration. Kan du lægge en "opskrift" ud på, hvordan man laver hylderne? Er godt klar over at det nok er rimelig nemt at gå til, men jeg er langtfra selvsikker i sådan noget DIY...

  SvarSlet
  Svar
  1. Og må hellere skrive, at jeg skriver fra min kærestes konto - min kæreste går ikke så meget op i hvilken slags hylder vi har :)

   /Mie

   Slet
  2. Tak for din søde besked Mie, jeg tænkte lige, at det da var en sød besked fra en mand og jeg ville stolt dele mine bauhaus erfarringer :D Men det vil jeg også selvom du er en kvinde - og du kan nemt lave disse hylder. Jeg har købt træstykkerne og fået dem skået i bauhause, mine er 60x15 ( mener det var målene) Så har jeg lagt læderstropper dobbelt, syet kryds derpå og skruet dem på væggen. Derefter er hylden lagt i så de hviler på læderet - nemt og fint. Giver det mening? ellers send mig en mail så skal jeg se om jeg kan forklare det bedre ;) Endnu engang tak for din hilsen, go aften til dig. kh mille

   Slet
 6. SIKKE en god ide Mille:-) Og hvor er du smuk altså....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Ninna <3 Det var så dejligt at se dig forleden!!!

   Slet
 7. Det ser fantastisk ud Mille - og med så meget personlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth - jeg er ret stolt af hylden og synes det lille rum virker fint, men som skrevet så mangler der lyd, lys er SÅ vigtigt i et rum... Håber vi snart ses i kælderen <3

   Slet
 8. Super fint elsker de små fine detaljer især hylderne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina - virkelig en dejlig hilsen fra dig der altid har så mange fine ideer i jeres skønne sted. go aften til dig :)

   Slet
 9. Hvor ser det bare godt ud.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi - det ser større ud end det er , det er faktisk et meget lille rum :) Go aften til dig

   Slet
 10. Lækre billeder :) Det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 11. Hvor er det et fint og personligt rum! Så mange fine løsninger og dims. Jeg er vild med dine runde ophæng :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis DIMS, nuy vi har meget dims - tak for din søde hilsen, jeg er faktisk blevet glad for de små ophæng... Kunne man egentlig ikke lade dem hænge selv når julen slutter? det tror jeg at jeg gør :) Go aften til dig :)

   Slet
 12. Det er da bare blevet HELT vildt fint. Elsker hylderne og alt pynten, vi mangler sådan nogle hyggeting på badeværelset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida - kom du et smut forbi mig vi har reeeet mange hyggepyntedimssager i aller rum faktisk - Jeg er ret pjattet med ting og dims - lige på nær når man skal støve af :)

   Slet
 13. Sikke et lækkert rum. Vi går selv med overvejelser om at fornye badeværelset, så dejligt med lidt inspiration. Og de hylder er bare for fede! Kan du ikke beskrive lidt nærmere hvordan du har gjort?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK Sofie - det er nummer to badeværelse vi bygger inden for kort tid, det kan være jeg snart skal vise det store... Jeg synes det var svært at finde på til badeværelserne, men kan godt lide at holde det enkelt, lyst og tidsløst og så selv pynte med ting og sager. Hasse ville gerne lave nogle vilde detaljer som mosaik osv, men det er sværere at fjerne når man bliver træt af det. Glæder mig til at se hvad I finder på. Jeg har skrevet længere oppe hvordan jeg har gjort, som jeg skrev til Mie, så send mig en mail hvis det ikke giver mening :)

   Slet
 14. Såå fint Mille. Og de hylder er bare alt alt for lækre. Har også set noget lignende tidligere, men er i tvivl om de ville kunne bære alle vores bøger og stads herhjemme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anne. Jeg vil ikke foreslå den her type hylde til bøger - hvis hylderne bliver for tunge giver læderet sig - så det er mest til småsager og dims :) Men jeg har et indlæg fra Krusmølle, der er der en helt vildt fed bog hylde du måske kan tage ide fra.. go aften til jer <3

   Slet
 15. Hvor er det fedt, Mille! Er det muligt at finde dig på Pinterest? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lise, en sød hilsen fra dig, jeg er faktisk en rigtig kedelig pinner fordi jeg mest bruger pinterest i forbindelse med mit arbejde og der arbejder jeg med hemmelige boards. Så jeg har faktisk kun pinnet 1 billede man kan se ( jeg er meget kedelig at følge) :) Men jeg håber snart jeg kan lave lidt personlige boards, for det er fantastisk at bruge, hvad hedder du?

   Slet
 16. Hvor er det fint - elsker især billedet. Kan man finde det et sted i dk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Printet var jeg heldig at vinde i en giveaway - jeg er SÅ glad for det, det er bare helt vildt fint. Det er lavet af Caroline Sillesen, sikker på det kommer frem, hvis du googler det :) Go aften til dig!

   Slet
 17. Er helt ny herinde, men må lige smide en kommentar efter de hylder - hvor er de bare fine!! Super god inspiration :) Og det kan jo bestemt også bruges i andre rum end lige toilettet. Vores er nemlig så småt at der på ingen måde er plads til hylder. Vi har også måtte finde en lille vask, skab, mm. for at der kunne være plads til at være også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen og velkommen herind til mig, dejligt du kiggede forbi :) Jeg synes de små hylder fungerer rigtig fint. Jeg har vidst skrevet det et andet sted også, men de kan ikke holde til ligeså meget som en metalhylde, men enkle toiletsager eller andre som ting fungerer fint. Rigtig god aften til dig :)
   kh mille

   Slet
 18. Super fede hylder. Hvor købte du læder og de fede sorte søm du har brugt til at hænge dem op med??

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...