tirsdag den 26. november 2013

LEOBUKSER OG EN MINT-FARVET LÆDERTASKE!

Jeg lovede, at vise jer den lædertaske og pung, som jeg fik kørt igennem maskinen for et par uger siden. De er taget flittigt i brug og jeg er vild med farven. Mintgrøn er selvfølgelig en lidt sart farve til en taske, og den har også allerede fået lidt små stød hist og her - men ved I hvad!? - Hvis man bare spankulerer rundt i et par højtaljerede leobukser, så er der ikke en kat der opdager de små taske-slid :D
Jeg håber, I har fået taget godt hul på ugen, og nyder de smukke og kolde novemberdage <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

11 kommentarer:

 1. Wouw nogle skønne billeder. Taskerne er fine og feminine. De står så godt til de der rå leobukser, og så den jakke . Armeeen det var da godt du købte den😊. Og så det lille blå spøgelse, det er sødt , selvom det sikkert gerne vil være et råt spøgelse👻

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Tak ;) - ja spøgelset kunne jeg heller ikke stå for. Jeg er blevet vildt glad for jakken, selvom den vist snart skal skiftes ud med en vinterjakke... Jeg blev SÅ glad da jeg fandt det mintgrønne læder, det er helt vildt flot i farven :)

   Slet
 2. Kære Mille, DE bukser er altså bare fede! Ingen høre når komplimenter gives face-to-face, vi har i hvert fald en tendens til ikke at tro helt så meget på dem. Men jeg lover dig, at den dag, jeg så dig stå der ved Salling og vente, da så jeg ikke bare en kvinde som var gude-smuk, men også en som ved hvad hun vil og tør gå efter det! Den udstråling er priceless, og jeg tror ikke at du lagde mærke til det, men MANGE mænd kiggede efter smukke selvsikre dig!!!
  PS. fedt billede med dobl-dig <3 love you girl

  SvarSlet
  Svar
  1. En dejlig sød hilsen fra dig <3 Jeg får lidt røde kinder og små tårer i øjenkrogene ( you know me :)) - TAK fordi du er dig <3

   Slet
  2. Og hov, jeg glæder mig rigtig meget til at høre mere om dit projekt, og eventuelt se billeder!;) Lad os ses snart.

   Slet
  3. åh pap-projektet er kommet til at ligge :/ der skulle flere matematiske-genistreger til end simpel afluring fra et lille billede... Men er nu begyndt på to nye projekter. Oversize hækle projekt til my-self og fødselsdagsgave til Rosa-My. Jeg er alene hjemme fredag og lørdag aften, skal vi drikke vino og lytte til jazz?

   Slet
 3. Hvor er du god - den er rigtig flot! Kan især godt lide detaljen med leofoer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristina - jeg er blevet rigtig glad for den - nogen gange laver jeg ting, hvor jeg bagefter kan mærke jeg ikke får det brugt ligeså meget som jeg havde tænkt. Men tasken er allerede flittigt brugt - Jeg vil gerne sy 1 mere i sort :) Tak for din søde hilsen!

   Slet
 4. Jamen det ser så lækkert ud Mille - Så dine lækre handmade sager på IG for et stykke tid siden og har stadigt ikke glemt dejlighederne! Du er sssuper ferm!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså - en sød hilsen - jeg bliver stolt og glad når det komer fra dig!! TAK <3

   Slet
 5. Jeg er vild med hele outfittet :-) Tasken er perfekt til bukserne, wauw siger jeg bare!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...