torsdag den 7. november 2013

Lidt billeder fra sidste weekend, hvor jeg fik rådet bod på min "inaktive hverdags-krise", som jeg fortalte jer om. Jeg havde besøg af Julia og Louise, og I kan tro jeg fik kørt mine to symaskiner varme, de buldrede og bragede til sent på aftenen. Jeg formåede, at sy 2 tasker, en pung og et par baggy bukser til lille H. I skal se flere billeder snart.
Det var fantastisk, at sætte en hel dag af til syhygge med skønne duller - Der sad vi på gulvet, omgivet af farver og prints, lagde kjoler op, klippede mønstre og fik lange snakke om mænd, børn, arbejde, mad, følelser og og og... Da Manden kom ind til os, for at sige, at han tog lille H med på tur - blev der på sekundet stille, han var trådt ind i et 40'erne-agtigt-men-moderne-setup, og det var altså kun for os kvinder (og kager)! ;)

28 kommentarer:

 1. Dejlige og hyggelige billeder som altid - er der flere kager tilbage, modtager jeg gladeligt rester!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Anne, de blev spist hver en krumme, men hvis jeg kommer forbi Ålborg i december, bringer jeg gode råd og søderjyske kugler til dig og Kit :D Jeg frygter den søde måned, min hofter skulle nødigt blive meget større :) Go aften til dig
   kh

   Slet
 2. Ej, hvor hyggeligt - lyder som en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en hyggelig dag - det går bare alt for stærkt, jeg glæder mig altid rigtig meget og inden man ser sig om står vi i gangen og krammer tak for i dag :)
   Go aften til dig :)

   Slet
 3. Svar
  1. Tusind tak Camille - tænk jeg vidste ikke du også havde en blog, nu vil jeg ind og lure i dit univers, en fornøjelse at følge dig på ig, men bloggen er nu også en skøn verden :)

   Slet
 4. Sådan nogle dage er bare de bedste, og kreabatterierne er blevet ladet godt og grundigt op!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Camilla, og det er så skønt at mødes og lave noget imens, man snakker på en anden måde, det er virkelig hygge og afslapning for mig. Rigtig god aften til dig.

   Slet
 5. Det lyder brand hyggeligt! Sådanne dage efterlader en med plus på kontoen i lang tid fremover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig Ida, og snart skal vi op til dig og se jeres sted og DIN mave, ja undskyld men jeg er en sucker for den slags, glæder mig til at se dig!

   Slet
 6. De billeder viser bare hvor hyggeligt I havde det og ja, jeg kan sagtens følge jer i fornemmelsen af at blive forstyrret fordi der kommer en forstyrrelse ind i det symbiose.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak Lis :) og det er nemlig lige præcis det - ingen forstyrrelser nu tak :) Håber du får en skøn uge og tak for din søde hilsen. kh mille

   Slet
 7. Jubii nyt indlæg, hele 9 dejlige billeder med masser af detaljer. Langsomt scroller jeg ned ad og nyder det hele. Kan næsten dufte bollerne, mærke stemningen der sitre af itensitet- og godt fornemme det afbrud der kommer når manden dumper ind- som fra en anden planet. Hi hi.
  skøøønt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak søde du - din hilsen gør mig glad <3

   Slet
 8. Åh, hvor skønt <3
  Der var jo de baggy bukser! (jeg tænker på en sød kommentar du lagde på min blog, hvor du nævnte at baggy bukser var på programmet). Hvor er de bare aldeles fede! Du er så dygtig til at tænke lidt alternativt mht stof og mønster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja LIGE PRÆCIS Ditts, de har været på programmet længe, men jeg ville gerne have et mønster med lidt detaljer, nu synes jeg at jeg har fundet det rette, nu skal de laves i flere farver og print, tak for din søde hilsen, og fordi du bemærker de små ting - rigtig god uge til dig <3

   Slet
 9. Skøn dag! Den slags kan man leve længe på. Bukserne ser så fine ud, stoffet er jo så skønt :-) du er som altid som kreativ og dygtig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak søde Marie - din hilsen gør mig glad, det er så dejligt endelig at få lidt fut i symaskinen igen :) Jeg sender dig mange tanker i denne tid, synes det er så spændende med din fine mave <3

   Slet
 10. Sikke et skønt indlæg med masser af go energi.... Og jeg er helt vild med det sidste FOTO.... Total hygge... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak - søndag er en rigtig hyggedag ik´? På et tidspunkt hed den pandekagedag, og Hector var ret pjattet med det, men vi holder lige en pause med pandekagerne - men hygger det gør vi :) Og tak for din søde besked her hos mig, det betyder meget - go aften til dig <3

   Slet
 11. Det lyder som en perfekt dag. Sådan en som man bare har brug for engang i mellem, for at vide at man ikke er ved at blive helt tosset. Men at andre faktisk også har det sådan. Det er nogle rigtig lækre bukser. Får vi ikke også de andre ting at se?
  God weekend :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. JO Line, jeg glæder mig rigtig meget til at vise flere ting frem, men jeg skal have taget billeder og når jeg får fri og kommer hjem er det mørkt og lyset rødt/gult/grrr - hvad gør du???
   Håber jeg snart kan vise det frem. Rigtig go' uge til dig <3

   Slet
 12. Du er så dygtig og effektiv, Mille! Tak for en så hyggelig og dejlig eftermiddag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde du og tak for en skøn dag, jeg glæder mig til vi skal gøre det om igen, nuy jeg hyggede mig <3

   Slet
 13. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud, dejligt med sådan en dag i skønt krea-selskab :) Glæder mig til at se dine kreationer søde Mille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita - og jeg glæder mig til at vise mere frem - jeg er så glad for jeg har genfundet lyst til at lave krea der ikke kun er mit arbejde, fået gang i min kreahule og også fået lyst til at fotografere og blogge mere - det er nok en følelse og krea-lyst der kan komme og gå. Håber du har en skøn uge Anita <3

   Slet
 14. Det er perfekt med sådan en weekend:) Dejlige billeder også..og uh de boller ser GODE ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Tak Karina, jeg bager ikke særligt meget, men jeg synes det er SÅ hyggeligt og jeg vil så gerne være "sådan en der bager ", men uden en røremaskine synes jeg det er lidt besværligt :) Rigtig god aften til dig og jeg har jo fundet dig på ig, og nyder at følge med :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...