søndag den 3. november 2013Dagen blev pludselig så mørk og regnfuld, og jeg fik lyst til, at vise jer lidt flere glimt fra vores farverige ferie. Det ser smukt og idyllisk ud, og det var rammerne virkelig også - men faktisk skal jeg fortælle jer noget! Som jeg skrev i et andet indlæg gik Tyrkiet eksperten jo konkurs og vores tur fik en lidt kaotisk afslutning - men der var også noget andet, der påvirkede vores tur en smule. Vores lille søde, dejlige, stille og rolige dreng, der altid smiler og er skøn, var nemlig slet ikke sig selv på turen. Nærmest fra da vi landede i Tyrkiet var han ked af det og meget pylret. Han havde lidt feber, men da det var ude af kroppen fulgte det dårlige humør ikke med. Han fik et par raserianfald, som jeg aldrig har oplevet før herhjemme, han var utrøstelig og hidsig. Jeg prøvede ALT - trøstede, legede, læste bøger i skyggen, dansede tossedans og ville have stået på tungen, hvis jeg kunne, lige meget hjalp det. På billedet ovenfor får han han sig en lur efter et raserianfald, hvor han lavede et hovedspring ud på fliserne. GISP!!
 - Jeg var faktisk et split sekund bange for, om han var besat af en dæmon og hvis jeg løftede op i hans bluse, at der stod " H E L P  M E" på maven ( kan I huske den scene fra" Eksorcisten" - sh*t den er uhyggelig!) ;-/
Vi var alle lidt frustrerede over skrig og skrål - Min svigermor gik lange ture med ham i klapvognen, hun prøvede også, at få ham afsat nede i byen i bytte for en dóner (en kebabrulle:)) men det lykkedes ikke ;)...  Det var godt, for da vi landede på dansk jord igen og kom hjem i de vante rammer, "fik vi vores lille søde Hector tilbage"! - Der har slet ikke været noget siden. Er det ikke underligt?
Det er virkelig hårdt, at se sin lille dreng så ulykkelig, at føle sig utilstrækkelig og også ende med at blive lidt sur og irriteret, hvilket jeg ikke gider at være, og da slet ikke på en ferie, hvor fokus er afslapning og hygge. Nå sikke en lang smøre, "livet som mor" - det er ikke altid nemt! :)

Hvis I har læst med så langt - så vil jeg huske at skrive TAK for alle jeres søde kommentarer, jeg har de sidste par dage fået hilsener, som gør mig meget glad, hver og en!
Jeg  håber I har haft en dejlig weekend og at I får en skøn uge <3

12 kommentarer:

 1. Nåh, hvor ser I søde ud - skønne billeder og farver på en grå blæsende novemberdag! Det er tiden, hvor vi skal huske de små solglimt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg længes også allerede efter lys og varme - jeg glæder mig til at se jer snart - det gør lille H også <3

   Slet
 2. flotte billeder, - meget! Som turkis som fællesnævner faktisk....
  Og lille Hector...mon han var utryg eller også er han ikk en rejse-mand?! ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke - Ja, jeg har noget med den farve :) Jeg er MEGET bange for, at Hector ikke er en rejse-mand, men tror bare han er i en tryghedsfase, hvor det er nok for ham at sidde ved bordet og spise aftensmad og sige de få ord han kan, i de rammer han kender - Han var i hvert fald ikke sig selv.
   Tak for din søde hilsen.

   Slet
 3. SÅ smukke billeder Mille!
  Jeg tror at lille H savnede sin Moster-My :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg VED lille H savner sin moster My - det er tit han ud af det blå siger Miiii, Miiiii <3 <3

   Slet
  2. åhh hvor dejligt at høre :)

   Slet
 4. Super dejlige billeder <3 Det lyder som en voldsom omgang for lille Hector, og som vi jo også har snakket om var det måske bare for meget med de nye omgivelser, varmen og al opmærksomheden fra fremmede?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Julia og JO, det er også stadig min konklusion af det hele - Og så havde Hasse set et opslag i vuggestuen omkring falsk strubehoste - at flere var plaget deraf - måske det var det han havde i starten af turen for flere punkter passede. Jeg ved du kender en del til det - og han har måske været mere dårlig end vi vidste...

   Slet
 5. Ih, jeg længes ned i varmen igen. Det var nu altså skønt at være afsted - også selvom lille H var sådan ude af den. Men hvor var han til gengæld super skøn at have på besøg i lørdags :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, Hasse sagde han bare tullede og hyggede og puttede sammen med dig, hvor skønt. Han havde savnet jer <3 Og ja, kunne vi ikke lige tage afsted igen?? ;)

   Slet
  2. Ja, det var bare så dejligt, jeg havde også savnet ham. Og sikke en hyggelig dag, I ser ud til at have haft også med krea-aktiviteter og snak - skønt.
   Ja, det kunne være fedt at komme afsted igen, men det bliver jo nok desværre ikke lige foreløbig. Den den næste tid er pakket med oplæg på konference, undervisning, skrivning og seminar, hvor jeg skal fremlægge mit projekt so far! Og så er vi pludselig midt i julemåneden (som jeg jo elsker)! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...