mandag den 28. oktober 2013
Stormen buldrer udenfor, og det rusker mod ruderne her i farmorhuset.. Jeg kigger på billeder fra weekenden, hvor brylluppet blev ligeså vidunderligt og rørende, som jeg havde forestillet mig. Min smukke veninde fik sagt JA til sin store kærlighed og om jeg fik fældet tårer!? JA - hele vejen, for med hende har jeg grinet og grædt, oplevet stort og småt, rejst ud i verden med hende, gået til koncerter med hende og vi har drukket os fulde og lavet skøre ting :). Det var helt ubeskriveligt, at se hende så smuk og glad sammen med sin mand. Sådan en kærlighedsfest kan jeg leve længe på, nu kan regn og slud og storm bare komme an :)
Rigtig go' uge til jer <3


The wedding I went to last Saturday was more perfect than words can describe. My friend looked incredible beautiful - it touched my heart..<3

13 kommentarer:

 1. Åh, bryllupper og veninder er det bedste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig så - jeg har skrevet det til dig - men endnu engang tak for sidst - det var virkelig hyggeligt - håber vi ses snart igen! <3

   Slet
 2. I lige måde. Bryllupper kan virkelig sprede varme og kærlighed på smukkeste vis, det er så skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja enig Ida :) - håber du har haft en skøn weekend. Go aften til dig ;)

   Slet
 3. Bryllupper er også bare den bedste og mest rørende fest i hele verden. Og når det er en som man har meget kær, så bliver det ikke smukkere. Tillykke med din veninde. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - det var en meget stor dag. de havde spurgt om jeg ikke ville tage billeder på dagen, hvilket jeg var meget stolt og glad for og selvfølgelig ville jeg det, men også lidt nervøs :) - Synes heldigvis jeg har en masse smukke glimt fra dagen - go aften til dig :)

   Slet
 4. Jeg bliver simpelthen nød til at spørge, hvor man får fat i den fine taske med dameansigtet på? Den er super fin og jeg er sikker på den lige vil falde i min kusines smag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - jeg er også helt vildt med den, det er min venindes og den er desvære fra Japan, så vi andre kan ikke så nemt få fingrene i den :) <Rigtig god aften til dig og tak fordi du kiggede herind til mit lille univers :)

   Slet
 5. Kæreste Mille.
  SIKKE et bryllup :-) Jeg har kigget vores billeder igennem og den store fotograf bliver jeg aldrig, men fik da et par gode af dig og H. :-) Dejligt at du bliver følelsesladet, det er en sjældenhed og en styrke, hold du bare fast i det, det er rart at se og i dagens DK er vi vist alle lidt for kontrollerede når det kommer til vores følelser. Better out than in i say :-) Glæder mig meget til vi engang skal ses igen, og jeg håber jeg en dag via din blog kan vinde et print :-) det var jo fantastisk det du havde lavet til brudeparret. ps. har du set denne website? www.ilovemytype.dk mange knus herfra...

  SvarSlet
  Svar
  1. Stinne altså, hvor bliver jeg glad for dine hilsener her i mit lille univers, tak!! Det var et fantastisk bryllup - det glemmer vi ikke :) Fedt link du har sendt, jeg må ind og bladre i de mange illustrationer. Jeg håber snart vi ses igen - jeg må ud og gå en lang tur med dig, Emilia og de søde hundebasser ;) Go aften til dig, mange knus herfra <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...