fredag den 25. oktober 2013

Det her syn fik mig en dag til at smile stort - En lille kat ved havnen, der sad helt stille og bare stirrede stift på de mange flotte fisk :)

Så er det fredag og weekend og i morgen skal jeg til bryllup ved min smukke veninde, en dag jeg har glædet mig til i lang tid - Jeg elsker kærlighedsfester og jeg ved med sikkerhed, at det bliver en dag med smil og MANGE rørte tårer. - Ikke kun på den der jeg-fælder-lige-en-lille-fin-tåre-agtige-måde, (gid jeg kunne det) - nej, nok mere jeg-tosse-vræler-lige-fra-bilen-lander-ved-kirken-måden.. Det er altså liiiige før det er for meget, men jeg kan bare ikke helt styre det - og de to smukke mennesker i morgen, de betyder bare rigtig meget for mig...
Jeg håber I får en skøn og dejlig weekend <3


This little guy made my day - I'm so glad I had my camera - I saw him at the harbor :)
Have a great weekend <3 

14 kommentarer:

 1. Skønt billede og megen historie i det :-) Bryllupper er bare det bedste og der må gerne tudes - faktisk er de fester bedst, når der bliver tudet lidt... rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte - ja du har lige været der - og så ubeskrivelig smuk du var i den kjole!!!! bryllupper er nemlig det bedste - jeg er ikke selv gift, men forestiller mig hvor stort det er at gå op ad kirkegulvet - men også stort at være gæst - ej hvor var det en skøn dag i lørdags - og med masser af tårer :) Rigtig god aften til dig

   Slet
 2. ;-D Giv dog en fisk til den tålmodige kat. Skønt billede for en katteelsker (mig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihihi JA enig, lad den nu få en lille fisk - jeg tænker om den ikke har oplevet at der "faldt noget af" - den blev i hvert fald siddende uden at røre på sig :)
   Go aften til dig og tak for din lille hilsen

   Slet
 3. Sådan har jeg det også med bryllupper. Det er bare så smukt og fint og lige til a

  SvarSlet
  Svar
  1. ...at tude over på den gode måde. ☺️ Min tlf. rodede rundt i kommentaren, så derfor 2 dele. God fest. Kh. Malene

   Slet
  2. Ja, jeg prøver altid på at holde det lidt tilbage - men jeg kan ligeså godt lade være :) Er I Gift Malene?
   Rigtig god aften til dig <3

   Slet
 4. Åh fantastisk billede! Så enestående godt fanget :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke - jeg synes den var så sød :D - Håber du får en dejlig uge

   Slet
 5. Tal lige om selvkontrol! :)

  Håber du har haft en dejlig weekend...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik Marina, - altså sætter du en skål chokolade foran mig, kan jeg ikke, slet slet ikke holde den afstand :D
   Rigtig god uge til dig

   Slet
 6. Ha! Jeg ved så meget, hvad du mener! Forrige år da en af mine ældste og tætteste veninder fyldte 30, ville jeg overraske hende til festen med en lille tale. Jeg stortudede! Virkelig.. Var næsten helt flov bagefter.. ;)

  SvarSlet
 7. Fantastisk billede af katten. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...